Monsanto-Bayer a Bill Gates dělají společnou věc
RSS

Monsanto-Bayer a Bill Gates dělají společnou věc

Jak jistě víte, tak Bill Gates se snaží ovládnout nejen farmaceutické giganty, ale i ty potravinářské. V USA už v některých státech vlastní většinu půdy a další půdu po celém světě nakupuje. Ovšem Gates neinvestuje jen do půdy, ale například i do umělého masa, Gates jistě nepatří k těm, kdo nemají nic vlastnit, ovšem patří k těm, kdo mají být šťastni…
V roce 1990 nastal zničující útok Monsanto Corporation na farmáře, jejich geneticky modifikovanými rostlinami a jejich neurotoxickými pesticidy. To inspirovalo lidi, aby přiměli vládu, aby uzákonila standardy certifikace potravin.
Přesto díky Big Pharma, Billu Gatesovi a vymývání mozků mladých generací je Monsanto stále silné a připravené převzít úplnou kontrolu globálními dodávkami potravin s pomocí stejných mocných rodin a nadací, které již kontrolují peníze, farmakobyznys a energetiku.
Jejich plány jsou plně nastíněny v nedávné zprávě publikované  Corey’s Digs .
Vertikální vnitřní zemědělství je vysoce inovativní a efektivní metoda, která je financována Billem Gatesem a propagována Světovým ekonomickým fórem jako náhrada za konvenční venkovské zemědělství.
Aerofarms je lídrem v oboru vertikálního zemědělství a také společně vyvinuli první geneticky upravený produkt CRISPR  a spolupracovali s NIH na výrobě proteinů pro smrtící COVID „vakcíny“.
Aerofarms jasně ukazuje, že nejsou konvenčními zahradníky. Je to všechno o syntetických potravinářských výrobcích, což je jasný trend v tomto rostoucím průmyslu.
Monsanto produkuje speciálně upravená geneticky modifikovaná semena pro tyto vertikální farmy a Kalifornská univerzita vyvíjí rostlinnou mRNA vaxínu, kterou farmy mohou pěstovat v hlávkových salátech, které jsou shodou okolností hlavní plodinou těchto nových farem.
Tyto GMO farmy již dodávají potraviny do hlavních amerických prodejen, jako jsou Kroger, Walmart a Whole Foods, a masivně se rozšiřují.
A nejsou to jen čerstvé produkty, které jsou geneticky modifikované. USDA a FDA již schválily genetické modifikace prasat, lososů a skotu. A schválily také syntetické, laboratorně pěstované hovězí maso.
„Institut dobrého jídla“ Billa Gatese plánuje přepracovat produkci masa s podporou USDA ve výši 10 milionů dolarů. Aby se však jejich dodávky potravin pro velké farmaceutické firmy staly novým americkým modelem, potřebují velkou krizi.
Omezení volného pohybu osob v roce 2020 vystavilo dodavatelský řetězec tlaku, který byl dále ovlivněn americkými sankcemi proti Rusku. To vedlo ke krizi v důsledku nedostatku potravin.
Kromě toho bylo v posledních týdnech záhadně zničeno více než tucet závodů na zpracování potravin, stejně jako několik továren na hnojiva během velké krize hnojiv.
Aby toho nebylo málo, tak největší americká železnice musela snížit dodávky od největšího světového výrobce hnojiv o 20 %.
A když lidé požadují řešení, ukazuje se, že Bill Gates silně investuje do alternativních hnojiv a je také hlavním akcionářem Kanadské národní železnice, která tvrdí, že podporuje trh s hnojivy.
Možná, že Bill Gates a Monsanto se dobrovolně přihlásí k záchraně všech svým novým geneticky modifikovaným bakteriálním hnojivem. A možná se celá věc vymstí, jako v Africe, kde se Gatesovi a Monsantu po 15 letech údajné snahy pomoci podařilo zvýšit hladomor  o 31%.
Ale to je v pořádku, protože Monsanto a Bayer jsou zachránci v nouzi se svými potravinářskými továrnami Big Pharma a zbrusu novým salátem s obsahem mRNA vakcín.
A jako by to nestačilo, deklarovaným cílem tohoto nového Frankenfood průmyslu je, aby všechny potraviny byly sledovatelné, a to znamená, že je třeba je vybavit nanotechnologií.
Ten, kdo kontroluje zásobování potravinami, kontroluje lidi;
 kdo ovládá energii, může ovládat celé kontinenty;
kdo ovládá peníze, může ovládat svět.
– Henry Kissinger, dlouholetý přítel Klause Schwaba
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden