Ve Vídni dnes proběhne velká demonstrace, organizátoři si berou příklad z Prahy a Paříže
RSS

Ve Vídni dnes proběhne velká demonstrace, organizátoři si berou příklad z Prahy a Paříže

Právě dnes by měla proběhnout velká demonstrace ve Vídni. Požadavky organizátorů i demonstrantů jsou velmi podobné těm, které byly nadneseny i na demonstraci v Praze.
Ovšem hlavní téma je jasné – je jím záměrně vyvolaná hospodářská krize a to, čemu se ve WEF říká Velký reset. Organizátory demonstrace v Praze jistě potěší, že se – podobně jako francouzské „Žluté vesty“ – stali vzorem pro organizátory demonstrace ve Vídni, kteří mají celkem slušný přehled i o naší politice. Ostatně, posuďte sami.
Co se o dnešní demonstraci ve Vídni (a důvodech jejího svolání) píše v Rakousku ?
Protesty na podzim budou pravděpodobně ještě větší než megademonstrace proti covidové diktatuře,  kdy se statisíce lidí postavily za svobodu.  Důsledky sebevražedných sankcí se týkají všech: mladých i starých, zemědělců a pracovníků, pracujících i osob samostatně výdělečně činných.  V Praze byla nedávno přednesena předzvěst. Na Václavském náměstí, srdci poklidného přelomu roku 1989, protestovalo 70 000 lidí.
Výchozí bod je všude stejný: inflace exploduje, život se stává nedostupným.  Ministryně „Velkého resetu“ Karoline Edtstadlerová (ÖVP) však zopakovala svou mantru o tom, že  sankce nemají „žádné alternativy“. Obnovené ztrojnásobení cen elektřiny ji nechává chladnou. Ministr energetiky Gewessler (Zelení) upoutal pozornost nesmyslnými nápady, jako je nepoužívání trouby a vany .
„Je mi jedno, co si myslí moji němečtí voliči,“ řekla německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková (Zelení). Také ona dává jasně najevo, že  pro Washington a Zelenského režim je obětováno vše.  Stranický kolega Kretschmann na zámku ve Stuttgartu radí občanům , aby se umývali žínkami.
Co když se lidé neuchýlí k žínkám, ale k jiným kouskům, aby vyhnali politickou kastu ze svých paláců? Jak rychle se vznítí jiskry, se ukázalo  v letech 2018/19 na protestech žlutých vest ve Francii. V té době Macron, „mladý světový vůdce“ z kádrové líhně WEF architekta „Velkého resetu“ Klause Schwaba , chtěl zavést reformy pro plíživé vyvlastnění lidí podle pokynů svých našeptávačů („Nebudete mít nic…“).
Tyto daně z CO2, které v lidech vyvolaly hněv, chtějí také zavést v Rakousku. Projekt je stále odkládán do pozadí. Hra o čas: Je to odloženo, ne zrušeno. Má Rakousko také své hnutí žlutých vest? Silný znak odporu pomohl identifikovat podobně smýšlející lidi ve Francii.  Mnozí občané si chtějí vzít příklad a  přijít na velkou demonstraci v sobotu ve žlutých vestách.
Očekává se, že tisíce a tisíce účastníků budou od 14 hodin na vídeňském náměstí Heldenplatz začátkem horkého podzimu v Rakousku. Jako okamžité opatření požadují cenové stropy u každodenního zboží, z dlouhodobého hlediska se zabývají návratem suverenity (vystoupení z EU). Politici musí pracovat pro občany, globalisté a lobbisté by měli být vyhnáni: způsobili lidem bídu.
Horký podzim začal, explodující cena plynu ho pohání.  V pondělí opět vzrostl o 30 procent díky prodloužené údržbě „Nord Stream 1“. Funkční sesterský plynovod „ Nord Stream 2″ nadále blokuje transatlantická klika.  V minulém týdnu desítky aktivistů požadovaly uvedení do provozu, v neděli tisíce občanů protestovaly. Druhý den  demonstrovali v Lipsku lidé z celého politického spektra.
Protest přijde do center moci globalistů.  Skutečnost, že demonstrace v Praze již uchvátila masy, má vysokou symbolickou hodnotu: země je předsednictvím Rady EU. Místní ministr spravedlnosti Pavel Blažek v parlamentu připomněl:  „Pokud vláda nevyřeší krizi v energetice, nezůstane tady dlouho.“  Na Václavském náměstí  se z tisíců hrdel ozvala výzva k rezignaci premiéra Petra Fialy a spol.
Jeho předchůdce Andrej  Babiš předpovídá masovou nezaměstnanost, bankroty firem, sociální nepokoje. On sám j e také součástí globalistické kliky.  Na summitu WEF v roce 2019 hovořil o příležitostech „Globalizace 4.0“ a nabídl svou zemi jako zkušební laboratoř pro digitalizovanou správu.  Nakonec se světoví lídři rozhodli pro Ukrajinu, která chce v příštích několika letech zrušit hotovost a sledovat zdraví svých občanů.  Digitální identita by měla přijít i v této zemi.
Černo-červeno-zeleno-růžová sjednocená fronta souzní s elitami v Davosu, Alpbachu nebo na setkání Bilderbergu, staví svými sankcemi na bídě lidu. Před třemi lety politici z SPÖ napsali: „Získáte, co si zasloužíte“. To pak udělaly červené profesionální celebrity, když „Energie Wien“ údajně spekulovala na energetické burze (pozn.: vídeňská energetická firma, zaštítěná socany, nedávno zbankrotovala po miliardových spekulacích na energetické burze) . Tyto kruhy nemají žádný zájem na ukončení sankcí.
Prezentují se jako zachránci před těžkostmi, které sami podporují.  Ani summity EU nic nemění:  jakékoli výsledky slouží pouze k uklidnění lidí, kteří si za „úlevu“ musí zaplatit sami. Předpokládá se, že lidem nabídnou falešná řešení, zatímco  elity bezostyšně sledují svou agendu.  Ledaže by si lidé vzali zpět na ulicích to, co si jim elity vzaly.
Tato moudrost byla zřejmá při protestech žlutých vest, Macron musel ustoupit.  Postupné uvolňování tvrdého covidového režimu v Rakousku bylo také výsledkem pokojného, ale hlasitého odporu v ulicích. Když se dynamika dvou úspěšných nenásilných hnutí sjednotí, politickým hercům bude horko. Týraní lidé jim udělají peklo, aby nemuseli v zimě zmrznout…
Tolik pozvánka na dnešní demonstraci ve Vídni. Počítá se s tím, že počet účastníků bude velmi podobný jako v Praze. Na demonstraci má být i průvod příbuzných obětí očkování, ale i těch, kdo byli po nucené aplikaci „vakcíny“ postiženi na zdraví.
Tedy témata, která se budou demonstrací prolínat, budou různorodá. Cíl demonstrantů je však totožný – zbavit se všech politických loutek, které nekonají pro dobro národů, jimž vládnou…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Ve Vídni dnes proběhne velká demonstrace, organizátoři si berou příklad z Prahy a Paříže se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden