Schwab v roce 2017: Do 10 let budou mít lidé implantovaný čip v mozku nebo kůži
RSS

Schwab v roce 2017: Do 10 let budou mít lidé implantovaný čip v mozku nebo kůži

Transhumanista Klaus Schwab, zakladatel a prezident Světového ekonomického fóra, uvedl v roce 2017: (Foto: Telegram)







„Nejprve jej budou mít v oděvech, poté lidé budou mít mikročip implantovaný pod kůži nebo do mozku, zhruba do 10 let“ Klaus Schwab







Během zasedání Světového ekonomického fóra v roce 2017 se člen řídícího výboru Bilderbergu Klaus Schwab zeptal spoluzakladatele společnosti Google Sergeye Brina, zda si dokáže představit budoucnost, kdy bude mít každý člověk implantovaný mozkový čip.



Schwab tuto poznámku pronesl v souvislosti s poznámkami Brina, který je členem WEF Young Global Leader, a zdůraznil, že v oblasti biochemie se neustále vytvářejí řešení pro strojové učení.



„Ale dokážete si představit, že za 10 let, až tady budeme sedět, budeme mít v mozku implantát a já budu moci okamžitě cítit, protože vy všichni budete mít implantáty [říká publiku], mohu – a změříme vám všem mozkové vlny – a já vám mohu okamžitě říct, jak lidé reagují, nebo mohu cítit, jak lidé reagují na vaše odpovědi. Je to představitelné?“ zeptal se.



„Myslím, že je to představitelné,“ potvrdil Brin a pokračoval v popisu možné transhumanistické budoucnosti, kdy by vědomí mohlo být transplantováno do strojů.





Článek Schwab v roce 2017: Do 10 let budou mít lidé implantovaný čip v mozku nebo kůži se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden