Zpravodajský úřad Spojených států zaktualizoval logo, které zahrnuje UFO
RSS

Zpravodajský úřad Spojených států zaktualizoval logo, které zahrnuje UFO

Časy se mění – zejména pokud jde o vládu Spojených států a její postoj k neidentifikovaným leteckým jevům, což je nová terminologie, kterou úředníci používají pro UFO. (Foto: Twitter)







V sobotu orlí věřící narazili na zvláštní změnu na webových stránkách Národního manažera pro zpravodajství v oblasti letectví. Úřad, který podléhá řediteli národního zpravodajství, aktualizoval své logo tak, aby obsahovalo UFO .




„Kosmická“ a „neskutečná“ UFO jsou všude na ukrajinské obloze, tvrdí vládní zpráva
Zatímco na logu jsou i další běžná plavidla, včetně komerčního letadla, stíhačky, bombardéru stealth a satelitu, logo obsahuje také standardní – nejznámější, chcete-li – tvar UFO: létající talíř.



Not a bad new logo for the National Intelligence Manager for Aviation. A Lazar UFO in the official seal? Hahahhahaha. Radical. I still can’t believe they did this… https://t.co/1ieSIxq2Qt #UFO pic.twitter.com/bt6nedTZe6 — Jeremy Kenyon Lockyer Corbell (@JeremyCorbell) September 25, 2022
Námořnictvo odmítá žádost FOIA o zveřejnění tajných videí UFO z důvodu „národní bezpečnosti“ riziko
Letos v srpnu se do zprávy o rozpočtu zpravodajských služeb dostala zvláštní formulace, která naznačovala, že některá UFO nejsou dílem člověka. Formulace nařizovala úředníkům, aby zaměřili svou pozornost na spatřená neidentifikovaná letadla, u nichž bylo potvrzeno, že nebyla vyrobena ze známých zdrojů.



„Dočasně nepřiznané objekty nebo ty, které jsou po analýze pozitivně identifikovány jako vyrobené člověkem, budou předány příslušným úřadům a neměly by být považovány podle definice za neidentifikované letecké a podmořské jevy,“ uvádí se ve zprávě.




Rodina v roce 1974 našla záhadnou kouli, dosud nebyl případ objasněn
Poté, co se zpráva objevila, napsal bývalý pracovník ministerstva obrany ve svém článku, že toto slovní spojení naznačuje, že úředníci vědí, že některé UAP nepocházejí z této planety.



„Je naprosto nedůvěryhodné věřit, že by zákonodárci zahrnuli takovou mimořádnou formulaci do veřejné legislativy bez přesvědčivých důkazů,“ uvedl Marik von Rennenkampff ve svém článku. „Z toho vyplývá, že členové senátního výboru pro zpravodajské služby věří (jednomyslně a na základě dvou stran), že některá UFO mají jiný než lidský původ. Koneckonců, proč by Kongres zřizoval a pověřoval nový mocný úřad vyšetřováním UFO, které není dílem člověka, kdyby takové objekty neexistovaly?“



Zdroj: comicbook.com




Objevila se záhadná světla nad San Diegem
Článek Zpravodajský úřad Spojených států zaktualizoval logo, které zahrnuje UFO se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden