Velká Británie: Další očkovací centrum bylo donuceno omezit provoz, očkuje jen občany nad 75 let (video)
RSS

Velká Británie: Další očkovací centrum bylo donuceno omezit provoz, očkuje jen občany nad 75 let (video)

Nedávno jste si zde mohli přečíst o uzavření prvního očkovacího centra ve Velké Británii – University of the West of England v Bristolu.. Skupině, která byla vedena bývalým policistou, se podařilo na základě důkazů o škodlivosti covid očkování centrum uzavřít.
Členové skupiny předali policii seznam přestupků, kterých se měli dopustit zaměstnanci očkovacího centra, včetně pochybení ve veřejné funkci, těžkého ublížení na zdraví a zabití z hrubé nedbalosti.
Nyní se tato skupina vydala uzavřít další očkovací centrum, které se již sice nepodařilo zcela uzavřít, ale na základě nesporných důkazů o škodlivosti „vakcín“ alespoň omezit věk očkovaných na 75 let +.
V úterý lidé z celé Británie – Wales, Liverpool, Norfolk, Birmingham, Londýn, Leicestershire, Derbyshire, Nottinghamshire, Bristol, Dorset, Wiltshire, Hampshire a Sussex – cestovali do Windsoru , aby obsadili očkovací centrum  .
Skupina vedená bývalým policistou Markem Sextonem odmítla odejíta a zůstala v areálu i po několika zatčeních, aby očkovací středisko Windsor Yards zůstalo zavřené. Členy této skupiny jsou mimo jiné učitelé, bývalí vojáci a policisté.

Zaměstnancům centra a policii byly předloženy důkazy o tom, že injekce jsou životu nebezpečné. Předložení důkazů zajistilo, že v centru jsou nyní očkováni pouze lidé starší 75 let. Je jen otázkou času, kdy bude očkování zcela pozastaveno.

Zde bych jen ráda podotkla, že podobné akce zřejmě mnoho nevyřeší, snad jen to, že upozorní na škodlivost genových injekcí. Na druhou stranu ti, kdo mají o injekci zájem, si zajdou jinam. Je na každém, jak se rozhodne, pokud se někdo chce stát objektem experimentu, nemělo by se mu v tom bránit. Snad vyjma dětí, neboť ty se pro podobný zákrok nemohou samy rozhodnout, za ně rozhodují jejich rodiče.
Každopádně je důkazů o škodlivosti těchto látek dostatek, takže v současné době již nikdo nemůže tvrdit, že nevěděl, jaké riziko podstupuje…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Další očkovací centrum bylo donuceno omezit provoz, očkuje jen občany nad 75 let (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden