12letá Francouzka, kterou zavraždila skupina Alžířanů, byla před smrtí mučena a znásilněna,
RSS

12letá Francouzka, kterou zavraždila skupina Alžířanů, byla před smrtí mučena a znásilněna,

I přes mnoho dalších případů napadení, znásilnění či vražd, Francií v posledních dnech velmi silně otřásá případ 12leté Loly, která byla minulý týden v pátek odpoledne cestou ze školy unesena, když se vracela ze školy domů.
Připomínám, že ještě týž den v noci byl nalezen kufr, ve kterém bylo uloženo tělo dívky, jejíž hrdlo bylo podřezáno, ale hlava nebyla údajně zcela oddělena od těla.
Posléze byli dopadeni 4 Alžířané – 2 muži a 2 ženy, kteří se měli nějak na vraždě podílet. Podíl jednotlivých aktérů únosu, údajně velmi brutálního mučení, znásilnění a vraždy se v současné době objesňuje.
Toto pondělí ráno bylo zahájeno soudní vyšetřování  ve věci vraždy nezletilé mladší 15 let v souvislosti se znásilněním spáchaným mučením a barbarským znásilněním nezletilé ve věku pod 15 let a zneuctěním a odhozením mrtvoly.
Hlavní podezřelý je alžírský státní příslušník, který se dostal do Francie v roce 2016 legálně na studentské povolení k pobytu.
Kromě hlavního podezřelého byl v pondělí obviněn z „ukrývání mrtvoly“ také 43letý muž, podle soudního zdroje. Je podezřelý z toho, že ubytoval a převezl podezřelého, a že pomohl převézt tělo, proto byl umístěn pod soudní kontrolu.
Vyšetřovací vazba je možná jen pro trestný čin, za který lze uložit trest odnětí svobody na 3 roky nebo více. I to je důvod, proč není tento komplic ve vazbě, ale je údajně pod policejním dohledem.  Za ukrytí nebo pomoc s odklizením těla oběti vraždy stanoví trestní zákoník trest odnětí svobody na dva roky a pokutu ve výši 30 000 eur.
V současné době pokračuje vyšetřování, které by mělo přesně objasnit, jaký podíl měl který z aktérů únosu, znásilnění a vraždy na tomto hrůzném činu…
U domu, kde 12letá Lola i s rodiči žila a odkud byla za bílého dne unesena, zanechávají lidé květiny a vzkazy:

Meurtre de Lola: voisins et camarades d'école rendent hommage à la fillette pic.twitter.com/6uaQ8Gb6EY
— BFMTV (@BFMTV) October 16, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 20 Průměrně: 5 ] Článek 12letá Francouzka, kterou zavraždila skupina Alžířanů, byla před smrtí mučena a znásilněna, se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden