V současné době je jedinou nadějí občanský odpor …
RSS

V současné době je jedinou nadějí občanský odpor …

EVA HRINDOVÁ
Celý víkend jsem se věnovala rodině a zahradě. Když si tak pracujete na záhonech a uskladňujete vypěstované potraviny, může ve vás vzniknout mylný dojem, že se můžete na celou politiku vykašlat. Vždyť o co jde? Brambory, jablka, mrkev a vajíčka máte, hlady nepomřete…
Jenže tak jednoduché to není. Nežijeme v režimu, který by jen tak nechal lidi být. Serou se nám do života na všech frontách a když se nepodvolíte, budou vás trestat. Můžou vás dostat na čemkoliv. Abyste se nedostali do jejich hledáčku, museli byste si zvolit cestu mlčení a také cestu podvolení. Protože mlčení už dnes nestačí. K mlčení se ještě musíte nechat zabodat a k experimentům poskytnout i své děti.
Stejné je to i v podnikání. Nemůžete si to dělat po svém. Stát na vás má miliony pák, kterými vás dotlačí, kam chce. Vlastně – nejde už o náš stát. Ty páky drží nadnárodní kapitál a globalistické struktury. Konkrétně třeba Evropská unie, kterou ovládají lobbisté ze svých bruselských kanceláří. Dlouhodobě na tom pracovali a vítězství mají na dosah.
Stačí se podívat na nadcházející prezidentské volby . Přes svá média, přes různé marketingové agentury a nastrčené dobře placené osoby, na pražský Hrad dotlačí svého kandidáta děj se co děj. Velkým spojencem jsou jim lidé, kteří si naivně myslí, že dovedou žít svobodně v zemi, která má být jen zásobárnou otroků…
V současné době je jedinou nadějí občanský odpor, asi nezvítězíme, ale aspoň zjistíme, s kým lze a s kým nelze počítat. To, že šancí k vítezství je málo neznamená, že se vzdáme! Proto jednoznačně podporuji občanskou neposlušnost a smekám před panem Vrábelem, který statečně odolává tlaku obskurních seskupení a neochvějně drží prapor nepodvolení se. Není jiné cesty ke svobodě než v pátek 28. 10. na Václavák do Prahy.
 
Eva Hrindová
The post V současné době je jedinou nadějí občanský odpor … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden