Velká Británie: Jen v letošním roce vstoupilo do země jedno až dvě procenta celé albánské mužské populace
RSS

Velká Británie: Jen v letošním roce vstoupilo do země jedno až dvě procenta celé albánské mužské populace

Velká Británie zaznamenává rekordní invazi, která již předčila rok 2015. Údajně byla právě velmi vstřícná migrační politika Trussové hlavním důvodem její výměny za Sunaka. Otázkou je, zda bude mít nový  premiér Velké Británie snahu invazi omezit, když také on sám má původ v jedné z bývalých britských kolonií.
Na druhou stranu jako hinduista v situaci, kdy přímo v Indii dochází k džihádu mečem, by měl mít jistou snahu o omezení další islamizace země. Jenže rozhodující zřejmě bude spíš fakt, že jde o kádr WEF, takže bude konat tak, aby byla Agenda 2030 naplněna. A její součástí je i výměna obyvatel.
Albánie je asi z 58% muslimská. Takže mezi těmito 10 000 muži je jistě značná část muslimů. Pokud by byla pravda oficiální tvrzení, že džihádisté tvoří jen asi jedno procento všech muslimů (skutečnost je ovšem zcela jiná), Spojené království pravděpodobně právě přijalo nejméně 58 albánských džihádistů.
Počet albánských migrantů překračujících kanál La Manche zaznamenal za poslední rok „exponenciální nárůst“.
Parlamentnímu výboru pro vnitřní věci bylo řečeno, že jen v letošním roce připlulo na malých člunech jedno až dvě procenta celé mužské populace Albánie – asi 10 000 albánských mužů (ovšem kolik dalších připlulo aniž by byli v systému není známo).
Poslancům bylo také řečeno, že ministerstvo vnitra zpracovalo pouze 4% žádostí o azyl podaných migranty, kteří překročili kanál La Manche v loňském roce, přičemž náklady na ubytování těch, kteří čekají na žádost, vzrostly na téměř 5,6 milionu liber denně.
Poslanci se dozvěděli, že do Velké Británie dorazilo více než 38 000 lidí poté, co v roce 2022 přepluli kanál La Manche ve více než 900 lodích, ve srovnání s 28 526 v loňském roce.
Přibližně 93 % těchto příchozích požádalo o azyl, ale ve zpracovávání žádostí je 100 000 nevyřízených žádostí, přičemž 96 % žádostí z roku 2021 stále nebylo vyřízeno.
Ze 4 % dokončených bylo 85 % uděleno postavení uprchlíka nebo jiný status ochrany, což znamená, že jen 15% azylovým řízením neprojde – a i ti se mohou odvolat, což je proces až na několik let. Příslušné neziskovky jim v tom rády pomohou.
Během rozsáhlého zasedání poslanci slyšeli, že vláda nyní utrácí téměř 7 milionů liber denně za ubytování žadatelů o azyl v hotelech a náklady by mohly i nadále růst.
Výboru bylo řečeno, že 5,6 milionu liber denně se vynakládá na hotely pro lidi, kteří přijeli do Velké Británie a podali žádost, a dalších 1,2 milionu liber je vyplaceno na ubytování Afghánců, kteří údajně uprchli před  Talibanem.  Právě pro ně se hledá dlouhodobé ubytování.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Velká Británie: Jen v letošním roce vstoupilo do země jedno až dvě procenta celé albánské mužské populace se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden