Soros opět pumpuje obrovské sumy do amerických voleb, aby ovlivnil výsledek
RSS

Soros opět pumpuje obrovské sumy do amerických voleb, aby ovlivnil výsledek

Jak jsem zde již nedávno upozornila, tak volby do amerického Kongresu, které proběhnou již 8. listopadu,  jsou důležitější než jakékoli jiné volby v tomto desetiletí. Pokud vyhrají republikáni, pak by se všem globálním zločincům zhroutil svět a byla by i větší šance na zvrácení některých jejich plánů.
Pokud by však zůstali u moci demokraté, zamete se vše pod koberec. A to jak ohledně vyšetřování celého dění kolem covidu, kde je hlavním obžalovaným Fauci, tak vyšetřování Bidenova syna Huntera, který byl obžalován ze stovek trestných činů, kdy za každý z nich by byl obyčejný člověk již dávno ve vězení.
Ovšem mimoto by mohlo dojít i k uklidnění konfliktu na Ukrajině, což se samozřejmě také mnohým nehodí. USA by také pravděpodobně zrušily mnohá stále přetrvávající nesmyslná covidová nařízení, včetně zákazu vstupu neočkovaných cizinců, což již zabránilo některým zahraničním sportovcům v účasti na mezinárodních kláních, které se konají v USA.
Tak, jako již před prezidentskými volbami mnozí z nás chápali, že volba Bidena bude volbou válek, stejně chápeme, že volba demokratů do Kongresu bude volbou pokračování nadvlády Deep state – a tedy i realizace jejich plánů. K těm, komu by to mohlo překazit plány, patří také Soros.
George Soros chce zřejmě zabránit republikánské většině v Kongresu a daruje obrovské sumy „svým“ kandidátům – téměř výhradně z Demokratické strany. Žádný jiný významný dárce neutratil tolik na důležité volby v polovině období. Je zde velký vliv.
Ve Spojených státech platí při volbách důležité pravidlo: čím více peněz se do kampaně investuje, tím větší má kandidát šanci na vítězství.  Významnou roli zde hrají peněžní dary od jednotlivých významných dárců (a od firem).  Fondy jsou spojeny i s určitým politickým vlivem, proto je i politika USA považována za extrémně zkorumpovanou.
V tomto ohledu není novinkou, že miliardář maďarského původu George Soros podle údajů „  Washington Post “ v letošních volbách v polovině volebního období (ve kterých se volí celá Dolní sněmovna, polovina senátorů a řada guvernérů) daruje obrovské sumy na kapaň demokratů. Server uvádí seznam hlavních „megadárců“. Globalista investoval do „svých“ politiků 128,5 milionu dolarů. To je téměř tolik jako u dalších dvou hlavních dárců dohromady.  Statista  to  zpracoval v grafice:

Jak  společnost Fox Business uvedla na začátku tohoto roku, Soros v té době daroval demokratickému „super PAC“ 125 milionů dolarů (poté, co utratil celkem 80 milionů dolarů na volby v roce 2020), což je nyní již pravděpodobně zase o něco více. I když tvrdil, že dary šly všem, kdo „chrání demokracii,“ tak ve skutečnosti šly téměř všechny peníze kandidátům Demokratické strany.
Soros, který je rovněž považován za politického odpůrce Vladimira Putina, se pravděpodobně pokusí svými dary podpořit současný kurz Bidenovy administrativy v ukrajinské krizi.  Protože s Kongresem ovládaným republikány bude pro Bílý dům obtížnější dostat do Kyjeva obrovské množství zbraní a obrovské sumy peněz.  Z republikánské strany se v tomto ohledu v posledních měsících množí kritika. 
Výše uvedená čísla nezahrnují nepřímá opatření a dary Sorose, jako je průběžné financování radikální organizace „Black Lives Matter“ nebo ovlivňování americké a mezinárodní mediální scény.
Je také pravděpodobné, že dnes již za většinou uvedených kroků nestojí ani tak George Soros jako jeho syn Alexander (viz titulek), který se posledních asi 10 let účastnil většiny důležitých jednání se svým otcem a v posledních letech často i sám…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Soros opět pumpuje obrovské sumy do amerických voleb, aby ovlivnil výsledek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden