Otevřený dopis prof. Sönnichsena Salcburské lékařské komoře
RSS

Otevřený dopis prof. Sönnichsena Salcburské lékařské komoře




Jak jsem již sdělil v dřívější korespondenci s Rakouskou lékařskou asociací, rád s vámi povedu vědeckou diskusi o smyslu a nesmyslu očkování proti kovidu. Opakuji znova: Z vědeckého hlediska je očkování zdravých lidí, zejména zdravých dětí a dospívajících, proti kovidu zločinem, protože škoda je mnohem větší než užitek.



Disciplinární řízení proti dr. Andreasi Sönnichsenovi přimělo tohoto profesora a lékaře napsat otevřený dopis Salcburské lékařské komoře. Říká, že je připraven na vědeckou diskusi, a je šokován množstvím hloupostí. Andreas Sönnichsen, bývalý primář oddělení všeobecného lékařství na vídeňské univerzitě MedUni, je od samého počátku hlasitým kritikem kovidové politiky. Přehled jeho publikací najdete  ZDE . Za svůj postoj si vysloužil ostré útoky ze strany Rakouské lékařské asociace. V důsledku disciplinárního řízení vedeného Salcburskou lékařskou komorou se na ni obrací v otevřeném dopise. Je to slušný lékař a nechce se podílet na výrobě novodobého „cyklonu B“. Viz naše články psané na konci 2021:
Korporátní vakcíny a středověké čarodějnice
Proč kovid miluje korporátní vakcíny
Dopis prof. Sönnichsena je publikován na internetové stránce  ZDE .
Dámy a pánové, vážení inkvizitoři salcburského lékařského spolku,
děkuji za odročení výše uvedeného disciplinárního řízení proti mé osobě. Bohužel jste k pozvánce zapomněli přiložit prohlášení o převzetí nákladů na veškeré logistické a právní náklady spojené s tímto nesmyslným řízením. V opačném případě se k novému jednání nedostavím a nebudu platit za účast advokáta na jednání.
Jak jsem již sdělil v dřívější korespondenci s Rakouskou lékařskou asociací, rád s vámi povedu vědeckou diskusi o smyslu a nesmyslu očkování proti kovidu. Opakuji znova: Z vědeckého hlediska je očkování zdravých lidí, zejména zdravých dětí a dospívajících, proti kovidu zločinem, protože škoda je mnohem větší než užitek. Rád přikládám přehled důkazů o očkování proti kovidu, které jsem měl na starosti. Mezitím se objevily další přesvědčivé důkazy o škodlivosti očkování, které vám v případě zájmu rád poskytnu. Hippokratova přísaha, Ženevský slib, Norimberský kodex a empatický zdravý rozum mě proto jako lékaře zavazují vydávat potvrzení o osvobození od očkování, když zkorumpovaný stát a ještě zkorumpovanější lékařská asociace složená z loutek farmaceutického průmyslu nutí lidi k potenciálně smrtelnému očkování. Pro vaše poučení vám doporučuji podívat se na webové stránky  http://www.ich-habe-mitgemacht.de  a tímto vás vyzývám, abyste konečně přestali agitovat proti kolegům, kteří se řídí především svým lékařským svědomím a etikou. Vraťte se konečně k empatické a vědecky podložené medicíně, která respektuje lidskou důstojnost!
Pokud chcete trvale zostudit sebe i rakouské lékařství, rádi se s tímto případem obrátíme na Evropský soud pro lidská práva. Jistě víte, že některé země zakázaly očkování dětí a dospívajících právě z důvodů, které jsem uvedl (např. Dánsko). O povinném očkování se již nemluví. Pouze v Německu a Rakousku se tento nehumánní nesmysl stále dovádí do extrému a vy k tomu přispíváte, čímž trvale poškozujete pověst lékařské profese v naší zemi. Chyťte se konečně za vlastní nos a nechte mne na pokoji. Proč může pan Thalhammer z MedUni Vídeň beztrestně šířit naprosté nesmysly a tvrdit, že všichni neočkovaní lidé zemřou (viz Kurier a další zdroje)? Každý den mě znovu a znovu ohromuje tolik hloupostí, které pak kryje i lékařská komora.
S pozdravem
Prof. Dr. med. Andreas Sönnichsen


Související články:
Proč kovid miluje korporátní vakcíny
Proč mají být na jaře všichni v očkovacím transportu
Korporátní vakcíny a středověké čarodějnice
Kovid a globalizační agenda III – Tragédie boje s kovidem
Americké impérium se zničí samo. Ale nikdo si nemyslel, že to půjde tak rychle
Jaderná energie: sluha, který se stal teroristou
Vědci sledují blogaře
Snowden zase otevřel kufr, tentokrát fízlovali Britové
Korporátní vakcíny a středověké čarodějnice
Problémy s atomovkami
Převzato z e-republika.ch



Nejčtenější za týden