Jak to bylo ve skutečnosti s napadením manžela Pelosiové homosexuálním prostitutem?
RSS

Jak to bylo ve skutečnosti s napadením manžela Pelosiové homosexuálním prostitutem?

SLOVANKA


Jistě jste již slyšeli o případu napadení manžela Nancy Pelosiové. Původní tvrzení o údajném krajně pravicovém pozadí útoku byla zcela smyšlená, ve skutečnosti to zatím vypadá tak, že homosexuální prostitut a drogový dealer byl v domě Pelosiových za „kšeftem.“ Když dorazila policie, byl přistižen jen ve spodním prádle, jak se pere o kladivo.





Obviněný prostitut Pelosiovi kladivo vytrhl z ruky a udeřil ho, přestože na místě už byla policie. Paul Pelosi (82) utrpěl mnohočetná zranění, včetně zlomeniny lebky. O  zraněních útočníka Depapeho není nic známo.

Za prvé , je důležité poznamenat, že policejní oddělení v San Francisku nikdy nemluvilo o vloupání do domu Pelosiových. Je pravděpodobné, že si útočníka pozval sám Pelosi a to kvůli jeho profesi. Policie o incidentu neobvykle stručně informovala na tiskové konferenci – a nepřipustila žádné dotazy ze strany tisku.

Matoucí a rozporuplná byla také policejní prohlášení zjevně velmi nervózního mluvčího. Policie byla zavolána brzy ráno na „Prioritní kontrolu“ v domě Pelosiových. Takový popis práce v USA neexistuje. Výroky z tiskové konference vedly k tomuto textu z CNBC: Byli nalezeni dva muži, kteří spolu drželi kladivo (?).
Během tiskové konference policie záměrně zatajila informace o podezřelém. Bylo uvedeno pouze jméno a věk. Ne jeho bydliště, ne jeho práce, ne jeho kriminální minulost. To je velmi neobvyklé v USA, kde jsou životy podezřelých odhaleny veřejnosti co nejdříve.

Přesto je již identita známa: David Depape (42) se narodil v Britské Kolumbii v Kanadě, kde také prožil své mládí. Ve 20 letech se přestěhoval do Kalifornie. Později se objevil ve zpravodajských článcích za sdílení velkého sídla s Oxane Taubovou, známou „lobbistkou nahoty“, podle levicových amerických médií. Ale tak nějak to není celá pravda. Taubová byla v roce 2021 shledána vinnou ve 20 bodech obžaloby, včetně pokusu o únos dítěte a obtěžování dětí. Jednalo se o  pronásledování a svádění 14letého chlapce .








Když procházíme zprávy alternativních médií v USA , věci jsou jasnější . Kolem druhé hodiny ranní zavřeli známý gay bar v San Franciscu. Dva muži opustili toto místo a odešli domů společně.  Jedním byl Paul Pelosi, druhým David Depape.  V San Franciscu je homosexualita nebo bisexualita pana Pelosiho veřejným tajemstvím. Na policejní tiskové konferenci byl prý omylem zapnutý mikrofon a zazněla tato informace: Tisk by neměl psát o tom, že podezřelý je homosexuál.







„Vysvětlete mi to: tito lidé mají hodnotu stovek milionů dolarů. Nancy je třetí v pořadí na prezidentský úřad. Nemyslíte si, že mají dokonalé bezpečnostní systémy? A mimochodem, když měl Pelosi tu autonehodu v opilosti, měl s sebou mladého muže a i to bylo zatajeno policií a tiskem.“
Smobserved.com
Takže údajný pachatel, David DePape, je známý jako dlouholetý aktivista radikálních „Castro-nudistů“. Vyrábí šperky z konopí. Ani jedno teď nezní nijak zvlášť pravicově. I když je známý tím, že vytváří podivné příspěvky na sociálních sítích, má pravděpodobně skálopevné finanční zázemí. Má bydliště v elitním Berkely. Podle svědků prý bydlí ve školním autobuse před domem své bývalé přítelkyně Taubové, se kterou má tři děti.  Jeden zdroj  sděluje tato fakta:
DePape žil s místní nudistkou v domě v Berkeley, kde je velký nápis Black Lives Matter v okně a na stromě u domu mají pověšenou duhovou vlajku LGBT zdobenou symbolem marihuany. Bližší pohled odhalí charakteristiku tábora pro bezdomovce neboli toho, čemu Evropané říkají „otevřená drogová scéna“. Na příjezdové cestě je rozbitý mobilní dům. Na ulici je žlutý školní autobus, ve kterém podle sousedů DePape občas přespával. Oba jsou plné odpadků typických pro takové stavby v táborech pro bezdomovce. Lidé sem  přicházejí a odcházejí, říkají sousedé, částečně proto, aby se podíleli na užívání silné psychedelické drogy, ibogainu.
Greg Kelly ve svém zpravodajském článku pro Newsmax například ukazuje, jak mohou být tyto výbušné zprávy prozkoumány a zpracovány médii.
Ovšem tímto výbušné informace zdaleka nekončí. Opět se totiž ukázalo, že tento systém je založen výhradně na lžích a manipulacích, do nichž se ovšem občas sám zamotá. Možná jste také četli o tom, že je údajně útočník ultrapravicový extremista, který měl mít dokonce nějaké svoje stránky.
Také zde se ukázalo, že se jedná o účelovou lež.
Mainstreamová  média připsala dvě webové stránky muži, který byl zatčen v pátek brzy ráno, Davidu DePapeovi. To vše se však jeví jako další krajně levicová fraška.
David DePape byl nalezen s Paulem Pelosiem v pátek brzy ráno ve spodním prádle v domě Pelosiových policií v San Francisku. Mainstreamová média se okamžitě pokusila skandál rodiny Pelosiových zakrýt. Poté se totiž pokusili spojit muže ve spodním prádle s Paulem Pelosiem jako konzervativce. Ale všechno to byla lež.
DePape byl kovaný ultralevičák a hlásil se i k LGBTQI, dosud se pohyboval v komunitě, kterou můžete vidět na obrázcích. DePape byl bezdomovec a drogově závislý, ale média trvala na tom, že provozuje konzervativní web? Dává to dokonalý smysl.
Facebook v pátek brzy ráno zablokoval profil DePapeho a odmítl odpovídat na otázky. Nejméně dva online blogy  pod jménem DePape  jsou plné příspěvků z let 2007 až 2022, které hovoří o „cenzuře“, „Velkém bratrovi“ a pedofilech. Jeden obsahoval  výzvy k násilí a antisemitský obsah . Nebylo okamžitě jasné, že je zodpovědný za příspěvky, a policie v San Franciscu okamžitě neodpověděla na otázky týkající se DePapeho online přítomnosti.
Na webových stránkách o tom informoval i  deník LA Times .
V měsících předtím, než ho policie obvinila z útoku na manžela předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové v pátek ráno, se David DePape stále více pohyboval ve světě krajně pravicových konspirací, antisemitismu a nenávisti, podle přehledu jeho online účtů deníkem Times.
V  osobním blogu , který DePape udržoval, příspěvky obsahují témata jako „Manipulace s historií“, „Holohoax“ a „Je v pořádku být bílý“.  Zmínil 4chan, oblíbenou stránku krajní pravice. Zveřejnil videa o spiknutí zahrnujících vakcíny proti covidu-19 a o tom, že válka na Ukrajině je trikem pro Židy, aby si koupili půdu.

Problém je v tom, že webové stránky citované mainstreamovými médii, které byly údajně spojeny s DePapem, byly vytvořeny v pátek a v sobotu již nebyly aktivní.
Web  Godisloving.wordpress.com  byl otevřen v pátek a uzavřen v sobotu.  Byl tedy vytvořen až po útoku na Pellosiho!!
Pokud se na něj pokusíte nyní odkazovat, zjistíte, že byl vypnut.

Druhá uvedená stránka  www.frenlyfrens.com/blog   již také není aktivní. I ta byla vytvořena v pátek a v sobotu vypnuta. Jediná aktivita na tomto webu byla také v posledních dvou dnech.


I

Vypadá to, že je to všechno další krajně levicová  lež. Webové stránky údajně spojené s „přítelem“ Paula Pelosiho ve spodním prádle jsou zcela falešné. Byly vytvořeny v pátek a smazány v sobotu a jediná aktivita na nich byla v posledních dvou dnech.


Kdo tedy tyto webové stránky vytvořil?
Tolik aktuální informace k případu manžela Pelosiové. Předpokládám, že o těchto skutečnostech bude mainstream zarytě mlčet. A samozřejmě zde bude i snaha vše zamést pod koberec, podobně jako tomu bylo v případě notebooku Huntera Bidena…


 
Slovanka



























The post Jak to bylo ve skutečnosti s napadením manžela Pelosiové homosexuálním prostitutem? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden