Německo: Syřan byl přistižen při jízdě načerno, revizora pobodal
RSS

Německo: Syřan byl přistižen při jízdě načerno, revizora pobodal

Chtít po těch, kdo přijeli Německo obohacovat ještě platnou jízdenku? Nemyslitelné! A ještě k tomu v situaci, kdy tuto jízdenku vyžaduje podřadný káfir, jemuž by mělo být ctí, že může nadřazenému muslimovi sloužit!
Epizoda, jakých zřejmě bude časem v obohacených zemích přibývat, se odehrála v německých Drážďanech. Lze předpokládat, že agrese ze strany hostů Merkelové a Scholze bude postupně narůstat s tím, jak časem přestane Německo zvládat uplácení všech, koho si do své země pozvalo.
Brutální krvavý čin se odehrál v Drážďanech: Syřan přistižený při jízdě načerno byl v neděli pořádně naštvaný. Poté, co bodl do pneumatiky autobusu, vrazil nůž také do břicha revizorovi. Důvod útoku: 23letý muž byl vykázán z autobusu, protože neměl jízdenku.
Zdá se, že čin se nestal v afektu. Cizinec poté, co ho vykázali z autobusu, opustil zastávku „Alter Postweg“. Pak se vrátil na kole, vytáhl nůž a propíchl pneumatiku autobusu.
Když ho revizor konfrontoval, bodl ho do břicha.  Podle policie byl 34letý muž vážně zraněn a byl hospitalizován. Po útoku Syřan nasedl zpět na kolo a odjel. Policie ho však zatkla o něco později nedaleko místa činu.
Státní zastupitelství v současné době předpokládá pokus o vraždu. Zda za to bude muž postaven před soud, však stále není jasné.
A na závěr si dovolím věštit: Syřan bude seznán psychicky nemocným a za čin nezodpovědným…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Syřan byl přistižen při jízdě načerno, revizora pobodal se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden