V londýnské laboratoři byl vytvořen potenciálně smrtící nový superkmen covid-19
RSS

V londýnské laboratoři byl vytvořen potenciálně smrtící nový superkmen covid-19

Podle zprávy byl v univerzitní laboratoři v Londýně vytvořen potenciálně smrtící nový kmen COVID. (Foto: Flickr)







Deník Daily Mail uvádí, že vědci z Imperial College London zkřížili původní kmen Wuhan s oběma variantami Omicron nebo Delta zvlášť.




Lidé byli oklamáni. Věda, média, celý systém je zkorumpovaný, uvedla bývalá odbornice WHO
College zatím nesdělila, jak účinný je kmen, který vytvořili, a popřela, že by tato práce představovala zisk funkce, tedy proces, který je nyní všeobecně považován za zodpovědný za původní kmen ve Wuhanu.



Odborník na molekulární biologii Dr. Richard Ebright varoval, že nový mutantní kmen, který byl v Londýně vpraven do křečků, „je šílenství, a to jak z hlediska nadbytečnosti, tak z hlediska plýtvání“, a že má nulové „předvídatelné praktické využití“.



„To by mělo být varováním,“ vyzval biolog a dodal: „Pokud se chce svět vyhnout novým pandemickým vlnám a pandemiím způsobeným laboratorně vytvořenými zesílenými potenciálními pandemickými patogeny, pak je naléhavě nutné omezit nesmyslný výzkum s vysokým rizikem a nízkým přínosem, který vytváří zesílené potenciální pandemické patogeny, a zavést účinný národní dohled nad takovým výzkumem s platností zákona.“




Bombastická senátní zpráva konstatuje, že covid-19 „s největší pravděpodobností“ unikl z laboratoře
Dr. Ebright dále varoval, že vývoj je obrovský „zejména z hlediska rizika vyvolání nové pandemické vlny při náhodném nebo úmyslném uvolnění laboratorně vytvořených virů“ .



Vývoj přichází poté, co Bostonská univerzita vytvořila podobným způsobem nový kmen s 80procentní ÚMRTNOSTÍ.



Bývalý ředitel izraelského vládního Institutu pro biologický výzkum, profesor Šmuel Šapira, označil tento výzkum za „hru s ohněm“.




Vědci vytvořili nový nebezpečný kmen covid-19, který má 80 % smrtelnost
Minulý týden zveřejněná nová průběžná zpráva senátního výboru pro zdravotnictví, vzdělávání, práci a důchody dospěla k závěru, že původ Covid-19 s větší pravděpodobností pochází z „incidentu souvisejícího s výzkumem“, nikoli z „přirozeného zoonotického šíření“.



„Zatímco precedentní případy předchozích ohnisek lidských infekcí způsobených kontaktem se zvířaty svědčí ve prospěch hypotézy, že za vznikem SARS-CoV-2 stojí přirozený zoonotický přenos, vznik SARS-CoV-2, který vyústil v pandemii COVID-19, byl s největší pravděpodobností výsledkem incidentu souvisejícího s výzkumem,“ uvádí se ve zprávě, přičemž se připouští, že „tento závěr nemá být jednoznačný“.



Zdroj: dailymail.co.uk
Článek V londýnské laboratoři byl vytvořen potenciálně smrtící nový superkmen covid-19 se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden