USA: Uniklý e-mail nemocnice odhaluje: počet mrtvě narozených dětí prudce vzrostl (video)
RSS

USA: Uniklý e-mail nemocnice odhaluje: počet mrtvě narozených dětí prudce vzrostl (video)

Uniklý e-mail z nemocnice ve Fresnu v Kalifornii odhalil, že počet mrtvě narozených dětí vzrostl,  uvádí NTD  . Zaměstnanec, který za únikem e-mailu stojí, říká, že nárůst se shoduje se zavedením koronavirové vakcíny.
E-mail, který byl zaslán zaměstnancům nemocnice, uvádí, že se očekává, že trend bude pokračovat. V měsíci srpnu bylo v nemocnici evidováno 22 mrtvě narozených dětí, což je rekord.

Podle emailu, který napsala vrchní sestra, bylo do 8. září včetně již napočítáno osm mrtvě narozených dětí.
Podle zaměstnankyně, která sdílela e-mail s novinami The Epoch Times, byla úmrtí plodu po zavedení covid vakcíny mnohem častější. Řekla, že běžně se jedná o jeden až dva případy za čtvrtletí.
Deník kontaktoval vrchní sestru, která e-mail odeslala, ale nedostal žádnou odpověď.
Gynekolog a porodník James Thorp deníku řekl, že za posledních 15 měsíců se objevilo 1300 recenzovaných studií, které ukazují, že covid vakcíny mohou vést k vážným komplikacím a smrti plodu.








Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA: Uniklý e-mail nemocnice odhaluje: počet mrtvě narozených dětí prudce vzrostl (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden