Francie: Otci 6leté dcery hrozí až 10 let vězení za to, že zbil ilegála, který se pokusil jeho dceru znásilnit
RSS

Francie: Otci 6leté dcery hrozí až 10 let vězení za to, že zbil ilegála, který se pokusil jeho dceru znásilnit

V mnoha případech napadení v multikulturních zemích – třeba na ulici – svědci oběti nijak nepomohou.  Tedy například s výjimkou toho, že zavolají policii nebo záchranku.
Jde  samozřejmě o to, že se svědci bojí. A to nejen násilí ze strany vetřelce, ale také toho, že pokud by dotyčného násilníka jakkoli zranili, budou za to potrestáni – a někdy i vězením. To se může dokonce stát i obětem. Před časem jste si zde mohli přečíst například o případu Italky , která v  zločince, který ji napadl a znásilnil, v sebeobraně zabila. Skončila na mnoho let ve vězení.
Známé jsou však i případy, kdy vzhledem k časté nečinnosti policie a justice zakročí příbuzní obětí, kteří se rozhodnou vzít spravedlnost do vlastních rukou. Systému, který mnohé činy bagatelizuje a většinou i vrahy vyviní coby „psychicky nemocné chudáky“ již stále více lidí nevěří…
Vysoký trest nyní hrozí i otci teprve 6leté holčičky, který si vetřelce, který se pokusil jeho dceru znásilnit, našel a zbil ho. Paradoxně bude jeho trest každopádně horší než trest, který dostane samotný násilník, který se navíc do jejich domu vloupal, aby mohl dívku znásilnit.
Navzdory tomu, že mu hrozí vězení, otec říká, že „nelituje“ toho, že zbil muže obviněného ze znásilnění jeho malé dcery.
Otec 6leté dívky, která byla údajně sexuálně napadena 16letým „sirotkem bez doprovodu“, guinejským migrantem, ve francouzském městě Roanne, je nyní vyšetřován pro násilí proti údajnému útočníkovi. V případě obvinění mu hrozí až 10 let vězení.
16letý migrant je podezřelý z toho, že v pátek vstoupil do rodinného domu a pokračoval v sexuálním napadení šestiletého dítěte. Matka byla upozorněna na přítomnost násilníka kvůli pláči a dalším zvukům, které slyšela z pokoje své 6leté dcery. Matka, která v té době krmila druhé dítě rodiny, otevřela dveře a viděla, jak se teenager pokouší znásilnit jejich dceru, načež matka začala křičet. Migrant pak z domu utekl. Není jasné, jak se do místnosti dostal, zda oknem nebo jiným způsobem.
Další noc se otec zřejmě vydal hledat podezřelého spolu s dalšími osobami zapojenými do sousedské hlídky. Matka byla s nimi a identifikovala podezřelého z předchozí noci. Otec údajně kopal a bil migranta s pomocí tří dalších mužů. Otec je také obviněn, že podezřelého bičoval elektrickým kabelem a poté ho bil železnou tyčí.
„Zbil jsem ho,“ přiznal otec v televizi BFMTV s tím, že v době událostí byl „ve změněném stavu mysli“. „Neměl jsem to dělat, ale v žádném případě toho nelituji. Naštěstí tam byli moji přátelé (aby mě zastavili) a já jsem měl dost jasnozřivosti, abych zavolal policii; jinak je možné, že bych zašel dál.“
„Jakmile ho moje žena formálně identifikovala, už jsem nic neviděl, ani jsem neposlouchal svou ženu. Řekl jsem ‚to je on‘, on se snažil utéct, chytil jsem ho.“
Teenager je ve vazbě a je obviněn ze sexuálního útoku, ale policie také vyšetřuje otce za „přitěžující úmyslné násilí spáchané  zbraní“. Za tento údajný trestný čin hrozí otci tři až 10 let vězení v závislosti na počtu obvinění a na tom, jak by soudce mohl případ rozhodnout. V tuto chvíli nebyla vznesena žádná obvinění, ale vyšetřování pokračuje.
Migrant byl údajně ve Francii jen dva týdny, než se pokusil holčičku znásilnit. Byl umístěn v centru pro migranty, které bylo instalováno v blízkosti domu, kde k incidentu došlo.
Otec říká, že jiní by udělali to, co on.
„Kdokoliv by udělal to samé, co já. Samozřejmě jsem to neměl dělat, ale nelituji, že jsem to udělal,“ říká muž, který je nyní považován za podezřelého.
„Moje žena a dcera už nespí.“
Otec říká, že pochyboval o schopnosti policie najít útočníka poté, co podal stížnost: „Téhož večera se nic nedělo a žádné policejní hlídky neprošly kolem, nebylo nic. Cítil jsem, že ten člověk není příliš daleko, zmizel příliš rychle. Ve skutečnosti bydlel nedaleko ode mě: naproti, 100 metrů, ani to ne.“
Otec v případu říká, že si uvědomuje, že čelí vážným následkům kvůli probíhajícímu vyšetřování, ale neustupuje z lásky ke své rodině.
„Jsem to nyní já, kdo je obviněn. Svět je vzhůru nohama,“ reagoval. „Ale nelituji toho, mohl bych dostat 30 let; Není to vážné, je to pro mou dceru.“
Řekl, že jeho žena a dcera už nespí, a že se přestěhovali do domu jeho bratra. Nyní čeká, až se přestěhují do bytu, který mu půjčuje přítel, a to vše ve snaze uniknout dalšímu potenciálnímu útoku.
Muž také získává podporu od svého okolí.
„Každý by udělal to samé, je legitimní, co udělal. S některými reakcemi jiných otců to mohlo být horší,“ řekl soused BFMTV.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Otci 6leté dcery hrozí až 10 let vězení za to, že zbil ilegála, který se pokusil jeho dceru znásilnit se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden