Austrálie: Dobytek by měl dostávat injekce mRNA – důsledky pro zvířata a spotřebitele nejsou důležité
RSS

Austrálie: Dobytek by měl dostávat injekce mRNA – důsledky pro zvířata a spotřebitele nejsou důležité

Pokud je Austrálie pokusným polem v očkování dobytka mRNA injekcemi, pak je skutečně jen otázkou krátkého času, než se tyto genové přípravky rozšíří i do Evropy. Podle australské vlády se začne s očkováním dobytka mRNA přípravky již příští rok.
To by znamenalo, že nejpozději v roce 2024 budou tyto injekce aplikovány i dobytku v zemích EU, které přebírají cokoli, co přijde z USA. A Austrálie na mRNA „vakcínách“ pro dobytek spolupracuje právě s americkou farmaceutickou firmou.
Při využití mRNA přípravků u dobytka by logicky došlo i ke kontaminaci potravin z něj – tedy masa a mléka. To samozřejmě nikoho nezajímá.
V posledních týdnech vyvolaly na sociálních sítích rozruch zprávy, že australské krávy byly očkovány mRNA vakcínami – s mnoha smrtelnými následky. I když tyto informace, které tvrdí, že injekce způsobily mnoho úhynů zvířat, nelze ověřit, faktem je, že vláda Nového Jižního Walesu chce vší silou prosadit injekce mRNA pro hospodářská zvířata.
Ty jsou levnější a lze je uvést na trh bez zdlouhavého testování. Co znamená použití kontroverzních přípravků pro spotřebitele produktů, jako je maso a mléko z ošetřených zvířat, nikoho nezajímá.
Zprávy o tom, že téměř 20 procent krav léčených genovou terapií uhynulo po injekci mRNA, jsou založeny na údajném e-mailu, jehož obsah byl distribuován na různých webových stránkách:
ShhLittleBirdie Newave, (1. října 2022 v 14:42)
Kopírováno z e-mailu: Ahoj lidi, kamarádka mě dnes informovala, že její soused, chovatel dojnic, je nyní nucen očkovat své stádo vakcínou mRNA! (NSW) Vyhověl a z 200 kusů dobytka jich 35 okamžitě zemřelo! Žaloval bych DPI. Farmář řekl, že pro všechny mléčné farmy je povinné očkovat své stádo touto mRNA vakcínou. Zatím si nejsem jistý, jestli to platí pro NSW nebo Austrálii jako celek, ale prošetříme to
zdroj
Neexistuje žádný důkaz, že tyto informace jsou pravdivé. Podle oficiálních informací zatím nejsou v Austrálii dostupné mRNA vakcíny pro hospodářská zvířata. Faktem je, že vláda Nového Jižního Walesu se otevřeně chlubí rychlým vývojem takových vakcín proti slintavce a kulhavce a nodulárním onemocněním kůže.  Jak ověřovatelé faktů AFP  citují zástupce místopředsedy vlády Nového Jižního Walesu: „Vláda NSW nenařídila použití vakcíny u hospodářských zvířat – naším úkolem je takovou vakcínu vyvinout.“
Toto se dočtete na vládním webu: 28. září tam bylo zveřejněno, že byla podepsána smlouva s americkou biotechnologickou společností Tiba Biotech, která má vyvíjet zmíněné vakcíny. Vicepremiér Paul Toole to popisuje jako „milník“ v ochraně živočišného průmyslu v Novém Jižním Walesu. Ministr zemědělství Dugald Saunders tvrdí:
Současné vakcíny proti slintavce a kulhavce využívají samotný virus a v Austrálii zatím neexistuje schválená vakcína pro použití proti nodulárním kožním onemocněním, takže vývoj mRNA vakcín pro boj s oběma nemocemi by pro průmysl znamenalo změnu hry.  mRNA vakcíny jsou levnější a rychlejší na výrobu, vysoce účinné a velmi bezpečné.  Protože jsou plně syntetické a nevyžadují žádné živočišné nebo mikrobiální produkty, nepředstavují stejná rizika jako konvenčně vyráběné vakcíny.
U lidí se již ukázalo, že vakcíny nejsou zdaleka tak bezpečné, jak se tvrdí. Jaké důsledky by mělo použití takových experimentálních přípravků pro produkty, jako je maso a mléko z ošetřených zvířat, a tedy v konečném důsledku pro spotřebitele, není jasné a nezdá se, že by to bylo prozkoumáno.
Web cituje Jasona Stronga, vedoucího oddělení Meat and Livestock Australia, který říká: „Tento typ technologie vakcín nemusí vyžadovat zdlouhavé testování a schvalovací procesy potřebné  pro vývoj a dovoz tradičních vakcín, protože se nepoužívají žádné živočišné produkty.“
Pilotní program je součástí investice 65 milionů dolarů  vlády NSW na  prevenci exotických chorob zvířat. Vakcíny mají být vyvinuty a vyrobeny a připraveny k použití do 1. srpna příštího roku.
Není proto  žádný čas na komplexní bezpečnostní studie. Pokud se vývoj vakcíny podaří a dojde k masovému očkování, měli by si konzumenti živočišných produktů pro svou vlastní bezpečnost do budoucna velmi pečlivě kontrolovat jejich původ…

















Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Austrálie: Dobytek by měl dostávat injekce mRNA – důsledky pro zvířata a spotřebitele nejsou důležité se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden