Je už proti vládní mafii většina Čechů?
RSS

Je už proti vládní mafii většina Čechů?





Na konci října se u nás odehrály krátce po sobě dvě velké demonstrace – jedna byla proti válečnému běsnění a proti zkorumpované vládě, druhá byla hlavně proti lidem z té první demonstrace. Jejich průběh, složení účastníků, rétorika lidí na pódiích, pokrytí v hlavních médiích i nejčastější vlajky v davu krásně zrcadlí aktuální stav společnosti i globálního konfliktu, který u nás vykvasil jak zhnisaný beďar.
Doufám, že náš národ na tuhle situaci nikdy nezapomene a budoucí generace se budou o dnešní době učit, jak u nás nastupoval neofašismus a jak byl později drtivě poražen a my zase mohli žít svobodně a jako plnohodnotné lidské bytosti a ne jako otroci nadnárodních parazitických korporací.
Podívejme se, co zcela prokazatelně symbolizovaly oba protesty – tedy podle toho, co skutečně říkali, ukazovali a dělali lidé z obou demonstrací a ne podle toho, co o nich říkala propagandistická média a vládní mafie. Oba protesty byly podle oficiálních zdrojů přibližně stejné velké a sešlo se na nich několik desítek tisíc lidí.
Protest první – Česká republika na 1. místě
Šlo už o několikátou demonstraci v řadě, organizovanou spolkem Česká republika na 1. místě . Na jejich prvním protestu bylo přes sto tisíc lidí, na tomhle už jen méně než polovina z tohoto počtu. Předchozími demonstracemi si totiž vláda doslova vytřela brusel a tak motivace chodit na další protesty spíše klesá.
Protestující znovu zcela jasně vyjádřili, že:

Na prvním místě je pro ně Česká republika.


Nechtějí válku a přejí si, aby se politici snažili za každou cenu vyjednat mír (na jedné z minulých demonstrací se dokonce vypouštěla holubice míru).


Chtějí odvolat současnou vládu, kterou považují za zločineckou a vlastizrádnou.


Protestují proti uměle vyvolané a naprosto destruktivní energetické krizi, kterou se daří udržovat pomocí záminky, že za to může válečný konflikt na Ukrajině a Putin.


Vyjádřili nechuť k NATO, které považují za globálního agresora a k EU, které považují za zkorumpovanou a sebedestruktivní organizaci.

To je víceméně vše. Neoznačovali ostatní Čechy za lidský odpad a dezoláty, na nikoho kromě vlády neútočili, o zemích v konfliktu se vyjadřovali spíše neutrálně (krom kritiky organizace NATO).
Hlavní okolnosti protestu:

Na protest se lidé sjížděli na vlastní náklady z celé republiky.


Organizována byla pomocí peněz vybraných přímo od občanů ve sbírce.


Na pódiu vystupovali lidé z kompletního politického spektra, kteří jsou si navzájem v řadě věcí i v opozici (což vyvolává určité spory), ale spojuje je to hlavní – vlastenectví.


Všichni účastníci věděli, že velká média je budou ponižovat a označovat za proruské šváby, dezoláty, nevzdělané balíky z vesnic, Putinovy poskoky, ruské fašouny atd., což se také stalo.


Všichni věděli, že velká média média zajistí jen minimální pokrytí akce a že bude úplně překrouceno vše, co se tam řekne. Což se také stalo.


Všichni tam šli s vědomím toho, že se může demonstrace pomocí provokací zvrhnout a že budou stlučeni nebo dokonce zatčeni pořádkovou policií. Což se naštěstí nestalo.


Všichni tam šli s tím, že jim účast může způsobit problémy v práci nebo se známými.


Všude na protestu vlály prakticky výhradně české vlajky.


Transparenty a symbolika odkazovaly hlavně na tupost některých vládních loutek a na vlastizrádnost dalších.


Protestující byli spíše postarší (tedy zkušenější?).

Protest druhý – Milion chvilek pro demokracii „proti strachu“
O dva dny později byla „proti-demonstrace“ známého spolku Milion chvilek pro demokracii , který je mimo jiné spojen i s kontroverzní osobou miliardáře George Soroše. Přestože byla pomocí různých triků snaha ukázat, že se této proti-demonstrace účastnilo více lidí než té předchozí, bylo tam očividně lidí méně. Ale ne zas o tolik, obě demonstrace se pohybovaly v řádu několika desítek tisíc lidí.
Protestující tu svým projevy, vlajkami i složením jasně deklarovali, že chtějí:

Pokračování a ideálně i rozšíření války.


Likvidaci Rusů v celé Evropě.


Společenskou likvidaci lidí, kteří dva dny předtím demonstrovali za mír.


Vraždu prezidenta Putina.


Větší integraci do EU a NATO.


Protestovali na podporu aktuální vlády (i když protest NA PODPORU vlády zní jako docela solidní oxymóron).

Hlavní okolnosti protestu:

Příprava a propagace demonstrace měla silnou mediální podporu ve velkých médiích, včetně naší veřejnoprávní televize.


Všichni věděli, že když tam půjdou, budou je velká média vychvalovat do nebes jako skvělé, tolerantní, vzdělané a vysoce morální lidi. A že v práci z toho nebudou mít žádné problémy.


Všichni věděli, že od státních složek jim na protestu nehrozí žádné nebezpečí.


Na protest byly vypravovány autobusy zdarma, vybrané taxislužby rozesílaly SMS zprávy s výzvami k účasti a velkým příspěvkem na dopravu atd.


Podstatná část demonstrujících byli cizinci, převážně Ukrajinci (i když přesný poměr Čechů a Ukrajinců na protestu se nikdy nedozvíme, to se bohužel spočítat nedá).

Aleše Nováka určitě platí přímo Putin…
Po demonstraci odjížděl metrem z václáváku čirou náhodou dav mladých a rozjívených Ukrajinců.

Hrstka mladých protestujících měla transparenty ve stylu „ Make love, not war “, přestože jejich protest pokračování války jasně podporoval.


Na demonstraci vlály především vlajky ukrajinské, americké a EU. Českých tam bylo jen několik.


Transparenty a symbolika odkazovaly hlavně na ponížení nebo zavraždění prezidenta jiné země – našel se tam Putin v rakvi, nahý Putin s pečlivě vymodelovaným a možná až oslintaným přirozením atd.


Protestující byli spíše mladší (tedy naivnější?).


Co to všechno znamená?
Tak si to shrňme.
První demonstrace byla zaplacena z peněz vybraných doslova po stokorunách od běžných lidí. Účastníci jsou podle očekávání v médiích pranýřováni, pomlouváni a nenáviděni a všechna jejich slova jsou překroucena. A šlo už o několikátou demonstraci v řadě, takže chuť zúčastnit se další se logicky výrazně zmenšila.
Druhá demonstrace stála po součtu určitě desítky miliónů korun, které šly z kdoví čích kapes, měla obrovskou mediální kampaň a její účastníci jsou v médiích podle očekávání oslavováni jako morální majáky a intelektuální polobozi.
I přes tenhle nepoměr se první demonstrace zúčastnilo lidí spíš více a ROZHODNĚ to bylo zásadně více Čechů. Co to znamená?
Dav na protestu chvilkařů byl maličko…řídký.
Podle mě je to velmi dobrá zpráva.
I přes obrovské tlaky a spory, které se daří v naší společnosti vyvolat pomocí globalistických médií, vlastizrádné vlády a davu placených neziskovčíků se ukazuje, že proti současnému směřování republiky je už většina aktivních občanů . A to i ve státním sektoru a řadách policie. I proto musel náš Ministr Pravdy Rakušan vydat nařízení, aby prorežimní poskoci podobné živly aktivně vyhledávali a pak je „empaticky udávali“ Rakušanovo gangu gestapáků.
A dá se předpokládat, že pasivní většina bude v podobném poměru. Karta se pomalu obrací, protože se lidem sahá už nejen na zdraví, svobodu projevu, svobodu pohybu a na jejich malé děti, ale už se jim šmatá i na nákupní košík. A to už je moc i pro netečné Čechy! Nechtějí přijít o svoje auta, domy, chalupy, pivíčka, zahrádky a hlavně o práci. Což reálně hrozí, pokud budeme pokračovat stejným směrem, jako dosud. Mimochodem, vláda už si ZASE půjčuje další miliardy korun, aby je mohla poslat mafii na Ukrajině – že peníze na „pomoc Ukrajině“ nikdy neskončí u běžných civilistů už ví snad každý kromě těch úplně největších zabedněnců (kterých je ale pořád překvapivě hodně). Také připomínám, že náš premiér česko-ukrajinska Péťánek Fiala je podle dostupných dat druhým nejméně oblíbeným politikem na světě (ani v tomhle nedovedl být nejlepší!). To už také něco vypovídá.
Otázkou je, co dělat dál. Globální parazité dokázali v průběhu posledních třiceti let postupně infiltrovat všechny organizace, které nás měly před současným stavem chránit. Máme sice spoustu pojistek, jak ubránit naši demokracii a svobodu, ale teď se ukazuje, že v reálném světě všechny ochranné prvky selhávají.
Takže co dál? Jak se k tomu postavit? Něco se pokusím naznačit v budoucím článku, ale to hlavní je: VYDRŽTE ! Je nás víc, než si myslíme. Nejste v tom sami! Spousta věcí možná vypadá na první pohled beznadějně, ale žádný takhle odporný a prohnilý režim nikdy nevydržel dlouho, vždycky se sám do sebe zhroutil . A i když je šokující, kolik lidí naskočilo na vagón s cedulkou NEOFAŠISMUS (a ještě se u toho cítí jako ti morálnější), tak většina z těch lidí ve skutečnosti nejsou zrůdy. Jsou prostě jen úplně debilizovaní médii a celým systémem, kterému ze spousty důvodů pořád slepě důvěřují.

Berte je prostě jako lidi, kteří mají mentální AIDS – na rozdíl od nás prostě mají smůlu a dostali do vínku extrémně slabý imunitní systém proti moderním formám manipulace. Jsou to většinou oběti mentálního znásilnění, nic víc a nic méně.
Samozřejmě oběti velmi rafinované manipulace nejsou všichni, psychopatů jsou mezi námi obrovské spousty – pokud platí, že jich je v populaci cca 2-4%, tak tu máme asi 200-400 tisíc manipulátorů bez empatie a normálních lidských emocí. To je obrovská síla, která proti nám stojí. Ale na naší straně je pravda, lidství, skutečné znalosti, reálná tolerance, pud sebezáchovy a hlavně – v nás je budoucnost. My jsme ta správná strana historie. Bez naší snahy a práce by tu už dávno byla jen hořící ruina nebo cizí území a i ta zmanipulovaná zblba by z velké části neexistovala. Oni to prostě jen z mnoha důvodů nejsou schopní chápat.
Proto vás prosím – vydržte to ! Před pár dny se před budovou neofašistických vlastizrádců (aktuálně bohužel v roli naší vlády) zastřelil starý pán. Už nemohl tu beznaděj vydržet. Vládní fašounci ale (obrazně řečeno) jeho mrtvé tělo a kaluž krve jen nevšímavě překročili a dál devastují naši zemi podle zadání ze zahraničí.
Bohužel…
Ukončit demonstrativně svůj život očividně není řešení, s těmi hajzly to ani nehne! Naopak je potřeba, abychom tu všichni zůstali, až ta vládní svoloč vypadne . A že vysmahnou je naprostá jistota. Vždycky to tak nakonec dopadlo, i když to někdy trvalo nepříjemně dlouho.
My to tu po nich dáme zase do pořádku.
To je také jistota.

(Pro jistotu připomínám – jsem na straně všech normálních, mírumilovných a laskavých lidí a je mi úplně jedno, jestli jsou to Češi, Ukrajinci, Rusové, Indové nebo Brňáci. Všechny by nás mělo spojovat lidství a spolupráce. Každá země má ale právo na vlastní identitu a na vlastní vládu a nesmí být otrokem nějaké nadnárodní organizace, mafie nebo velmoci.) The post Je už proti vládní mafii většina Čechů? appeared first on Bornova.pub .


Nejčtenější za týden