Ach ty celebrity …
RSS

Ach ty celebrity …




Žijeme v době mediální a marketingové. Kdo je hodně vidět, může podlehnout klamu, že má vliv. A tak různé pofiderní hvězdičky k prodeji oblečení a kosmetiky přibírají i politický marketing. Seriáloví kašpaři tak „baví“ lidi i svými politickými preferencemi. Mnozí ani neví, jak jsou zneužívaní. Ti chytřejší si to nechají alespoň zaplatit… Že, pane Čtvrtníčku.









Zavinili jsme si to sami. Protože tihle „baviči“ skutečně dovedou prodávat hromady zboží a hřejí se na výsluní zájmu a souhlasu svých fanoušků. My živíme jejich ega.
Jde jen o módu, popularitu, mediální vliv. Kvalita, racionalita a myšlenka už nikoho nezajímá. Těžko žít v takovém světě, kde se lidé orientují ve světě podle toho, co jim řekne kdejaká celebrita. Vlastní úsudek není nutný. Stačí sledovat, co zrovna frčí…

A k té fotce. Vždy jsem považovala za zbytečné, označovat se a viditelně upozorňovat na své postoje. Za člověka by měly mluvit činy. Není nutné tričkem nebo plackou oznamovat světu svůj nekompromisní postoj. Ono to totiž brání diskusi.
Jak chcete diskutovat s někým, kdo světu oznamuje: „Tady stojím a nic se mnou nehne! Obdivujte mě!“
Tak to čtu já a nepovažuji za nutné lidem vysílat takové zprávy. A je jedno, jestli máte tričko se Zelenským nebo s Putinem.




 
evahrindova.cz The post Ach ty celebrity … first appeared on .


Nejčtenější za týden