Islamizace Německa: Zatímco muezzíni mohou pravidelně halekat z mešit, starý biblický nápis se zakrývá
RSS

Islamizace Německa: Zatímco muezzíni mohou pravidelně halekat z mešit, starý biblický nápis se zakrývá

Již nějakou dobu se v Německu řeší nápis na berlínském městském paláci, který by údajně mohl vadit některým jinověrcům. Tím jsou samozřejmě míněni muslimové, neboť nápis je z Bible.
Už asi dva roky se řeší, zda bude nebo nebude zakryt, ovšem mezitím se město jako takové islamizuje, takže je jasné, komu se bude nakonec vycházet vstříc. Tedy zatímco arabský nápis v největší mešitě v Kolíně nad Rýnem, který vyzývá k  likvidaci bezvěrců, je zcela v pořádku, tak nápis, který proti žádné genocidě nevyzývá, musí být odstraněn.
Muslimům je již v mnoha německých městech povoleno halekat při pravidelném svolávání k modlitbám, přičemž se nad daným městem vždy nese ono obligátní Allahu akbar! Totéž se dokonce dělo i vloni na Štědrý den .
Zatímco v Kolíně nad Rýnem a dalších německých městech tedy smí muezzin svolávat k modlitbě a mešita v tomtéž městě může vyzývat k likvidaci bezvěrců a převzetí jejich území, citát z Bible na berlínském městském paláci má být zakryt. Mělo by Německo popřít svůj křesťanský charakter? To by bylo zjevně v duchu zelené Claudie Roth…
Humboldtovo fórum, velké výstavní a společenské centrum, se nachází v Berlínském paláci. Kupole tohoto částečně zrekonstruovaného městského paláce zdobí kříž a zlatý nápis. Ten zní:
„V nikom jiném není spása než ve jménu Ježíšově, ke slávě Boha Otce. Aby se ve jménu Ježíše sklonilo každé pokolení, které je na nebi, na zemi i pod zemí.“
ministryně Claudia Roth Zelená ministryně kultury Claudia Roth by chtěla, aby nápis a kříž na kupoli  zmizely , protože vidí rozpor v „kosmopolitismu“, který Humboldtovo fórum charakterizuje.  „Chci to prosadit,“ řekla 21. února 2022 v rozhovoru pro „Tagesspiegel“. Biblická slova mají být nyní přepsána jinými texty.
„Na výtvarném projektu dočasného překrytí rekonstruovaného nápisu alternativními, komentáři a reflexivními texty se pracuje,“ odpověděla Rothová na žádost poslaneckého klubu CDU/CSU, který překrývání textu Bible odmítl.
Citace z Bible byly kritizovány za údajné vyloučení jiných náboženství.  Vedle kupole na střešní terase je proto již deska s tímto textem: „Všechny instituce v Humboldtově fóru se výslovně distancují od nároku křesťanství na výhradní platnost a suverenitu, kterou nápis vyjadřuje.“
Heiner Koch, katolický berlínský arcibiskup, si však slova vykládá jinak, totiž „že lidé se mají před Bohem pouze klanět a tuto čest nemají prokazovat žádné pozemské moci“.
Jak známo, Zelení dělají již trvale protiněmeckou politiku. V případě ministryně Rothové to zřejmě platí i pro křesťanství. Nabízí se otázka:  A co nárok islámu na výhradní platnost a moc, který je již vyjádřen v samotném volání muezzinů  ?  Zelení jsou obecně pro to, aby toto volání bylo slyšet po celém Německu. Překlad výzvy k modlitbě je následující:
Alláh je větší (větší než všichni a nesrovnatelný s kýmkoli jiným) Svědčím, že neexistuje žádné božstvo, mimo Alláha Svědčím, že Mohamed je Alláhův posel Spěchejte k modlitbě Spěchejte ke spasení Alláh je větší (větší než všichni a nesrovnatelný s kýmkoli jiným) Není žádné božstvo mimo Alláha

Pokud jde o formulaci islámské výzvy k modlitbě, je třeba dospět k závěru, že – opět – existují dvojí standardy, což není překvapivé u ideologicky zaslepených Zelených, kteří dlouhodobě podporují islamizaci nejen Německa, ale celé Evropy. Ostatně, patří i k hlavním politickým podporovatelům pašeráckých neziskovek, které se o islamizaci Evropy také nemalým dílem zasluhují.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Islamizace Německa: Zatímco muezzíni mohou pravidelně halekat z mešit, starý biblický nápis se zakrývá se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden