Jižní státy USA vysílají televizní reklamu, která upozorňuje na protibělošský rasismus Bidenovy vlády (video)
RSS

Jižní státy USA vysílají televizní reklamu, která upozorňuje na protibělošský rasismus Bidenovy vlády (video)

V USA se v posledních letech velmi silně prosazuje protibělošský rasismus. Projevuje se prakticky všude – od škol, kam jsou přednostně přijímáni barevní – a to bez ohledu na znalosti – přes zaměstnání zejména ve státním sektoru, ale i v rámci různých korporací, až po nemocnice, kde se v případě nedostatečné kapacity při léčbě upřednostňují barevní.
Tento protibělošský rasismus se již dostává do Evropy, v současné době je patrný ve Velké Británii a podporu našel i v EU. Nemluvě pak o OSN, kde v poslední době tepou jednu evropskou zemi za druhou za údajný rasismus proti nebílým. Ať je to jak chce, tak Afričanům, Arabům ani Číňanům nikdo multikulturalismus nevnucuje. Ten je vehementně vnucován jen Evropanům, přičemž jasným cílem této politiky je likvidace bílé rasy.
V jižních státech USA se ovšem rozhodli na tento rasismus, který je nyní nejvíce patrný právě ve Spojených státech, upozornit.
V televizi se tak objevila reklama, na kterou se můžete podívat ve videu níže. Upozorňuje na to, že ti, kdo se prohlašují za antirasisty, jsou ve skutečnosti rasisté. Reklama ukazuje, kde všude je bílý Američan s podporou Bidenovy vlády perzekuován a vyloučen jen na základě své rasy:

Pub contre le racisme anti-blanc qui passe à la télé dans les états du Sud des US pic.twitter.com/AYGV76hbUO
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) November 5, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Jižní státy USA vysílají televizní reklamu, která upozorňuje na protibělošský rasismus Bidenovy vlády (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden