Klimatičtí extremisté pokračují v řádění – tentokrát se objevili na letišti v Amsterdamu a v madridském muzeu Prado (videa)
RSS

Klimatičtí extremisté pokračují v řádění – tentokrát se objevili na letišti v Amsterdamu a v madridském muzeu Prado (videa)

Klimatičtí extremisté si jsou velmi dobře vědomi, že jsou prakticky beztrestní. A ty tresty, které jim byly dosud uděleny, jsou jim spíš k smíchu. Jedinými „natvrdo“ odsouzenými klimatickými šílenci byli dva Švédové, o nichž jste si již mohli přečíst zde . V tomto případě však může mít jistý vliv i  fakt, že se ve Švédsku poněkud mění politické podnebí a nová vláda není tak jako ta předchozí až tak silně klimatickému alarmismu nakloněna.
Nicméně jde skutečně jen o malou výjimku, přičemž ostatní klimatičtí šílenci zatím vyvázli jen s peněžitými tresty, což je pro ně to nejmenší. Jde většinou o dětičky boháčů, takže zaplatit pokutu pro ně není až takový problém, přičemž i samotné klimaalarmistické organizace jsou velmi štědře sponzorovány různými miliardáři nebo bohatými hollywoodskými celebritami, takže peněz na pokuty mají k dispozici víc než dost.




Také v sobotu, způsobili klimatičtí šílenci chaos v Evropě. V Madridu se dvě mladé „klimatické nálepky“ přilepily k obrazům španělského mistra Francisca de Goyi. V Amsterdamu ekoteroristé, někteří s jízdními koly, vtrhli na letiště Schiphol a zabránili vzlétnout soukromým tryskáčům. Postiženo však prý bylo i několik lékařských letů.








V Amsterdamu se spojili klimaalarmisté z „Greenpeace“ a „Extinction Rebellion“.

V muzeu Prado v Madridu napsali dva klimatičtí idioti „+ 1,5 C“ na zeď mezi obrazy „The Naked Maja“ a „The Clothed Maja“. Tím naráží na cíl pařížské klimatické dohody z roku 2015 zastavit globální oteplování pokud možno o 1,5 stupně.

Klimatičtí šílenci na sobě měli  trička s nápisem „Futuro Vegetal“ (rostlinná budoucnost). Tato skupina tvrdí, že bojuje s klimatickou krizí tím, že obhajuje zemědělství, které používá pouze rostlinné produkty.
Poznámka: Zdroje sice tvrdí, že v muzeu Prado byly dvě dívky, ale podle všeho je vlevo chlapec a vpravo dívka. Osoba vlevo totiž říká, že se jmenuje Samuel a i podle hlasu se zdá, že jde o chlapce. V jeho případě zřejmě matou dlouhé vlasy. Nicméně nakonec v dnešní je možné cokoli, třeba jde o biologického chlapce, který se prohlásil za dívku nebo o nějaké další pohlaví, třeba nebinární….




Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Klimatičtí extremisté pokračují v řádění – tentokrát se objevili na letišti v Amsterdamu a v madridském muzeu Prado (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden