Bývalý viceprezident Pfizeru jmenoval viníky: „Jste odpovědní za zločiny proti lidskosti“ (video)
RSS

Bývalý viceprezident Pfizeru jmenoval viníky: „Jste odpovědní za zločiny proti lidskosti“ (video)

Mike Yeadon, bývalý viceprezident Pfizeru, byl také u vývoje mRNA přípravků, před nimiž již v roce 2020 varoval. Věděl, že mnoho lidí bude mít zdravotní problémy a také to, že mnohé vedlejší účinky se projeví až po letech. Věděl také – a varoval před tím – že tzv. „vakcína“ nezůstává v místě vpichu, ale putuje po celém těle. Upozornil i na to, že takzvané „vakcíny“ nebudou znamenat bezinfekčnost a stejně tak věděl, že ty vlády, které tvrdily, že budou stačit jen dvě dávky, záměrně lžou.
Nyní se rozhodl poukázat jmenovitě na ty, kdo genové injekce nechali píchat do lidí bez ohledu na následky a vyzval je k veřejné diskuzi nebo rezignaci…
V nedávném rozhovoru bývalý viceprezident společnosti Pfizer Mike Yeadon obvinil své bývalé kolegy Patricka Vallance, hlavního vědeckého poradce britského kabinetu za covidu, Menelase Pangalose z AstraZeneky, Jamese Mersona a Mathaie Mammena z Johnson & Johnson ze zločinů proti lidskosti.
Tito lidé byli zodpovědní za výzkum a vývoj „vakcín“. Předložil čtveřici volbu: vstoupit se mnou do debaty, nebo odejít. Poté Vallance oznámil svůj odchod a Mammen spěšně opustil Johnson & Johnson.


Yeadon  řekl Mersonovi na CHD.TV , že pod jeho bedlivým dohledem vstoupil na trh produkt, který byl vpraven do miliard lidí, zabil 1 z 1 000 lidí a poškodil zdraví 1 ze 100 lidí. „To máte na svědomí. Vstupte se mnou do debaty nebo rezignujte.“
Totéž platí pro Pangalose. „Jste zodpovědný za vakcínu, která poškodila a zabila lidi. Hodně lidí.“
„Je mi jedno, co vám nabídli nebo čím vám vyhrožují, musíte rezignovat,“ zdůraznil Yeadon.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Bývalý viceprezident Pfizeru jmenoval viníky: „Jste odpovědní za zločiny proti lidskosti“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden