Austrálie: Žena byla zatčena za to, že položila prasečí hlavu před vchod do mešity (video)
RSS

Austrálie: Žena byla zatčena za to, že položila prasečí hlavu před vchod do mešity (video)

Před mešitami v islamizovaných zemích se čas od času prasečí hlavy – či vepřové maso v jiné podobě – objevují. Někdy je odpůrci výstavby mešity v dané lokalitě odhazují na staveništi, ve snaze výstavbě zabránit.  Jen málokdy je však „pachatel“ tak „hrůzného činu“ zatčen. V Austrálii však byla žena, která prasečí hlavu a srdce položila před mešitou, brzy po činu zatčena.
V islamizovaných zemích, kde jsou muslimští vrazi umisťováni do komfortních psychiatrických sanatorií, bývají stále častěji odpůrci islámu odsouzeni k nepodmíněným trestům.
Připomínám, že k podobnému případu došlo například ve Velké Británii, kde mladík pohodil před mešitou slaninový sendvič. Byl za to odsouzen k jednomu roku nepodmíněně. Vězení však nepřežil a jeho smrt nebyla dosud objasněna, takže za ni ani nebyl nikdo potrestán. Ovšem vše si lze domyslet, když je známo, že většina spoluvězňů byli muslimové…
Snad žena, která v pátek položila prasečí hlavu před mešitou v Queenslandu, nedopadne stejně…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Austrálie: Žena byla zatčena za to, že položila prasečí hlavu před vchod do mešity (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden