Volby v USA: Náhlý zvrat – původně republikánské státy dostávají demokraté, výhra republikánů se zřejmě nekoná
RSS

Volby v USA: Náhlý zvrat – původně republikánské státy dostávají demokraté, výhra republikánů se zřejmě nekoná

Vzhledem k tomu, že u nás máme jiný čas než v USA, tak brzy ráno zveřejněné výsledky byly takové výsledky, které byly v USA k dispozici stále ještě včera. Ovšem nyní, kdy se již čas posouvá a většina USA má již středu, se ukazuje, že se vše obrací. Jen málokdo chce věřit, že po mnoha průzkumech hovořících o opaku náhle spadají dříve republikánské státy demokratům.
Ale buďme konkrétní – nyní již vše, co náhlém zlomu u voleb a více než pravděpodobných manipulacích píše americká alternativa :
Demokraté opět dokázali, že mohou přežít cokoliv, pokud mají svůj podvod.
Američané odmítají každé jídlo, které demokraté servírovali. Přesto demokraté v úterý šokovali Američany, když vyhráli americký Senát, ukradli státy bojiště a možná udrželi americký Kongres pod kontrolou Nancy Pelosiové, jedné z nejzkorumpovanějších a nejnečestnějších političek v historii USA.
Republikáni dominovali ve státech jako Florida a Ohio, ve státech, které demokraté ještě neukradli svými korespondenčními hlasovacími lístky, nafouklými voličskými seznamy, obchodováním s hlasovacími lístky a výrobními operacemi.
Ale demokrat John Fetterman, který nikdy nezastával funkci a nemůže tvořit tresty, vyhrál v Pensylvánii. Colorado ukradlo křeslo populární konzervativkyni Lauren Boebertové svým korespondenčním hlasováním. Georgia si zvolila guvernéra nenávidějícího Trumpa, ale marxistický radikál Raphael Warnock, který rád křičí o běloších ve svém kostele, vyhrál první kolo senátních voleb.
Kalifornie a New York dokázaly Americe, že jakmile komunisté převezmou moc, není cesty zpět – ke zdvořilosti.
Čarodějky z Eastwicku vyhrály Michigan.
Ron Johnson sotva vede ve Wisconsinu proti dalšímu černému marxistickému radikálovi, který chce vyprázdnit věznice v ulicích Ameriky.
A v Arizoně, červeném státě, máme věřit, že Kari Lake a Blake Masters prohrají?
Do rána uvidíme skutečné škody.
V úterý byl krvavý měsíc . Pro republikány se to změnilo v krvavou lázeň.
Republikáni věřili, že budou mít skvělé střednědobé období. Zapomněli, že Amerika je nyní pod kontrolou komunistů.
Bůh nám pomáhej.
Život se chystá být OPRAVDU bolestivý.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 4 ] Článek Volby v USA: Náhlý zvrat – původně republikánské státy dostávají demokraté, výhra republikánů se zřejmě nekoná se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden