Zajímavosti z amerických voleb: Transka dostala více než 80% hlasů v Minnesotě (video)
RSS

Zajímavosti z amerických voleb: Transka dostala více než 80% hlasů v Minnesotě (video)

V USA je LGBTQIA propaganda mnohem dál než v Evropě. To vede k představě, že být LGBTQI je „cool“, takže stále více mladých se k této komunitě hlásí. Mladí jsou pak zřejmě i hlavní voličskou základnou všech LGBTQ.
Minnesota, která je baštou demokratů, přišla pro letošní volby s obzvláště zajímavou nabídkou kandidátů do Sněmovny reprezentantů – tamní demokraté nabídli hned 11 LGBTQI kandidátů – a všichni byli úspěšní!
Zdá se tedy, že přinejmenším v některých částech USA padá tato propaganda na úrodnou půdu…
Transgender byl zvolen do Minnesota House v okrese 66A v letošních volbách v polovině období.
Leigh Finke zvítězil(a) drtivě s 81 % hlasů – neboli 15 635 hlasy.
Finke bude sloužit St. Paul, Falcon Heights, Roseville a Lauderdale.
„V posledních dvou letech jsme viděli výrazný nárůst koordinovaných útoků proti trans lidem a trans komunitám ve Spojených státech a v Minnesotě,“ řekl. „Cítil jsem, že je naprosto nezbytné mít v těchto místnostech někoho z naší komunity.“
„O volbách v Minnesotě bude napsáno mnoho příběhů.  Jeden nepopiratelný příběh je vzestup Queer politické moci.  11 LGBTQ kandidátů do zákonodárného sboru: 11 vítězství.  V těch 11 vítězstvích je mnoho prvenství.  Pojďme  k upředu!“  řekl(a) Leigh Finke.
Leigh Finke protančil celou noc a oslavil své vítězství s dalšími queery a genderově rozmanitými demokraty:

We did, and we are celebrating. pic.twitter.com/284EAAJMdT
— Leigh Finke For Minnesota House (@leighfinke) November 9, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Zajímavosti z amerických voleb: Transka dostala více než 80% hlasů v Minnesotě (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden