Norsko: Na arktickém ostrově 4 Afghánci hromadně znásilnili mladou ženu
RSS

Norsko: Na arktickém ostrově 4 Afghánci hromadně znásilnili mladou ženu

Zdá se, že v Evropě brzy nenajdeme jediné místo, které by nebylo obohacováno. Norsko je ovšem podobně jako ostatní skandinávské země zemí veskrze vítačskou – a nic na tom nemění ani fakt, že není v EU.
I když je v zemi s poloviční populací než je populace Švédska poměrně aktivní odpor proti islamizaci, což se projevuje i množstvím různých akcí  pálení Koránu , islamizace nezadržitelně postupuje. A podle všeho se to již zdaleka netýká jen měst jako Oslo…
Norské úřady zatkly čtyři muže s afghánským původem za skupinové znásilnění mladé matky na vzdáleném arktickém ostrově.
Děsivý incident se odehrál 30. října v Sortlandu, obci na ostrově Langøya v souostroví Vesterålen.
Oběť, 20letá norská matka, řekla policii, že byla znásilněna skupinou podezřelých po setmění na autobusové zastávce.
O několik dní později byli zatčeni čtyři podezřelí muži.
„Všichni čtyři jsou obviněni ze sexuálního napadení. Mužům je přes 20 let a žijí v Nordlandu,“ oznámila policie Nordlandu po zatčení.
Nicméně, když na policii místní média naléhala, aby prozradila jejich národnost, policejní náčelník Bjørn Følstad Larsen údajně odmítl odpovědět.
„Nechci to komentovat,“ řekl Larsen . „Pro případ to nemá žádný význam.“
Deník později získal spolehlivé informace, které naznačují, že muži ve věku 23 a 24 let pochází z Afghánistánu.
„Informace jsou podpořeny tím, co zatykače uvádějí o totožnosti čtyř osob, a jména se dobře shodují s informacemi našich zdrojů o zemi původu,“ uvádí místní deník.
Uprostřed probíhajícího vyšetřování jsou všichni čtyři podezřelí drženi ve vazbě pro podezření ze znásilnění s přitěžujícími okolnostmi nebo spolupachatelství.
V posledních letech nastal značný příliv migrantů do norských ostrovních komunit daleko za polárním kruhem.

V roce 2019 prominentní norský autor Ulf-Arvid Mejlænder odsoudil mainstreamový tisk a vládní úředníky   za skrývání tvrdé reality o masové migraci a islamizaci země před širokou veřejností.
Ve sžíravém úvodníku nazvaném „Říkejte to tak, jak to je“ Mejlænder poukázal na taktiku používanou většinou západního tisku a tvrdil, že klíčové detaily o zločinech jsou manipulovány nebo zcela vynechány, pokud jsou pachatelé migranti nebo mají cizí původ.
„Málokdy se dozvíme, kdo v Norsku páchá skupinové znásilnění, používá nůž nebo bije příležitostné oběti,“ napsal Mejlænder.
„Jsem v rozpacích, když je mediální zamlžování kriminální etnicity tak předvídatelné, že ‚Nor‘ a ‚norský občan‘ se stanou kódovými slovy pro cizí původ.“
Migranti jsou zodpovědní za   nejméně 70% násilných trestných činů   spáchaných v hlavním městě Oslu, podle studie z roku 2019 provedené největším norským komerčním televizním kanálem .
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Norsko: Na arktickém ostrově 4 Afghánci hromadně znásilnili mladou ženu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden