Christine Andersson z covidového výboru o boji s bruselskou hydrou a cenzurou
RSS

Christine Andersson z covidového výboru o boji s bruselskou hydrou a cenzurou

Pokud sledujete dění tzv. „covidového výboru“ europarlamentu, pak vám jistě nemusím německou europoslankyni představovat. Objevila se také na jedné z pražských demonstrací, takže pokud jste ji neznali z činnosti výboru nebo mnoha jejích videí, mohli jste ji vidět právě tam.
Video, které doslova proletělo nejen Evropou, ale celým světem, v němž je vidět přiznání zástupkyně Pfizer o tom, že celá očkovací kampaň byla od začátku založena na účelových lžích, bylo z youtubového kanálu europoslankyně Anderssonové smazáno. Tedy i nadále je zde patrná cenzura pravdy –  a to samozřejmě i z na korupci založené EU.
Výbor jde nyní „po krku“ zejména loutce Big Pharmy Lejnové, která si s šéfem Pfizeru Bourlou posílala dosud utajované SMS. A s tím, jak se skupinka odvážných poslanců snaží jít po krku skutečným zločincům ve stejně zločinné organizaci, jsou napadáni a cenzurováni.
Více již vzkaz  Christine Anderssonové :

Pokud opakovaně šlapete na prsty skupinám lidí, kteří obvykle preferují práci v pozadí, musíte být připraveni na reakce. To je v současnosti případ mé práce ve Zvláštním výboru EU pro pandemii Covid [COVI].
Tam se mi již loni podařilo vytvořit alianci kritických poslanců z různých členských států a různých politických tendencí, která se od té doby veřejně objevuje na různých tiskových konferencích pod názvem „Team Freedom“ a pravidelně o ní informuje výbor.
V posledních týdnech jsme při rozhovorech s různými aktéry z politiky, byznysu a vědy utáhli šrouby natolik, že nejen předseda výboru belgických sociálních demokratů ztratil kontrolu nad vnitřně požadovaným vyprávěním, ale i vysoce postavení představitelé farmaceutického průmyslu veřejně narazili. A nakonec, jako v případě generálního ředitele společnosti Pfizer Alberta Bourly, – zřejmě ze strachu z otázek – dokonce zcela odmítli účast. Konečně – také díky mé vytrvalé práci v oblasti public relations – se strhla lavina událostí, která nyní míří přímo k předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové, s Úřadem veřejného žalobce EU (EPPO) v závěsu,
Součástí vyšetřování jsou zřejmě i smazané textové zprávy mezi Ursulou von der Leyen a šéfem Pfizeru Bourlou. Dokonce i předsedkyně sociálnědemokratického výboru Kathleen Van Bremptová – s níž jsem si ve výboru několikrát vyměnila vzájemné invektivy – je nyní alespoň povrchně ochotná vyjasnit si to na Twitteru.

Impérium vrací úder?
O všech svých aktivitách v rámci výboru jsem samozřejmě vždy informovala prostřednictvím svých sociálních sítí. Tato videa nedávno dosáhla milionového publika prostřednictvím Facebooku, YouTube a Telegramu. To však mělo důsledky. Když jsem v září společně s „Team Freedom“ otázkami zaskočila viceprezidentku AstraZeneca pro Evropu a Kanadu tak, že se zmohla jen na koktání, YouTube se najednou projevil a s tvrzením o šíření „lékařských dezinformací“ bylo moje video okamžitě smazáno a bylo vydáno první varování.
O několik dní později bylo „objeveno“ další, poněkud starší video ze zvláštního výboru EU-COVID a také to bylo smazáno kvůli takzvané „lékařské dezinformaci“, včetně druhého varování a zákazu zveřejňování na 14 dní.
YouTube mi nyní otevřeně vyhrožoval tím, že můj kanál bude zcela a definitivně smazán, pokud se na mém webu najde další „nevhodné“ video.
 
David versus Goliáš?
V tuto chvíli jsem musela aktivovat své právníky. V obou případech byl YouTube požádán o obnovení videí a stažení varování. YouTube by také měl zveřejnit své definice „lékařských dezinformací“.

 
Goliáš a zpětný úder
Teď to začalo být opravdu vzrušující. Dva dny poté, co na YouTube dorazil dopis prvního právníka, bylo najednou – a jako mávnutím kouzelného proutku – odpovídající video znovu online a související varování zmizelo. O několik dní později, hned po druhém dopise od právníka, bylo opět k dispozici i druhé video a bylo staženo i druhé varování.
Zajímavé je, že YouTube se k procesu zatím nevyjádřil. Žádné vysvětlení, žádná omluva, žádné informace. Při pohledu zvenčí vše vypadá, jako by se nikdy nic nestalo. Pouze velmi rozdílný počet zobrazení mezi německou a anglickou verzí ukazuje, že německé verze těchto videí musely být mezitím zablokovány. Tím to ale neskončilo.
 
Lavina se valí a nůž padá
19. října 2022 následovalo video z poslední tiskové konference „Team Freedom“. Generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla se předtím nedostavil před zvláštní výbor, textové zprávy mezi ním a předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou zmizely a státní zástupci EU zahájili vyšetřování smluv o očkování.
V důsledku toho YouTube okamžitě zablokoval celé video z tiskové konference a znovu mě varoval za údajné „porušení pokynů pro komunitu“, včetně nového zákazu zveřejňování příspěvků.
O dva dny později YouTube náhle ustoupil. Než do společnosti dorazil třetí dopis od mých právníků, bylo video z tiskové konference přes noc znovu online a související varování bylo odstraněno.
Tyto vícenásobné zákazy a výhrůžky asi nebudou náhoda. Zejména proto, že začaly ve chvíli, kdy se oficiální narativ o covidu začal hroutit s totálním veřejným selháním zástupce AstraZeneca před zvláštním výborem.
Nyní, když dokonce i státní zastupitelství EU přijalo opatření kvůli měsícům vytrvalého tlaku mé práce a práce mých kolegů z „Team Freedom“ ve zvláštním výboru EU, YouTube se již nemusí zdát být připravený chytit padající nůž a umístit dříve smazané video z tiskové konference preventivně zpět online. Netransparentnost a mlžení se vyskytují nejen v mocenských kruzích EU, ale také ve firemní kultuře globálně aktivních mediálních platforem. Právě tento elitářský politicko-mediální komplex je nepřátelský vůči nám občanům, naší svobodě a demokracii jako celku.
Proti mlčícímu kartelu – Karty jsou na stole
Ale právě tuto netransparentnost nemohu a nebudu akceptovat ani jako svobodný občan, ani jako poslanec a zástupce lidu. V důsledku toho nyní moji právníci dali YouTube konečný termín na vydání jejich takzvané „Zásady pro lékařské dezinformace“. Pokud tato lhůta uplyne nevyužita, podám žalobu na YouTube k soudu.
Nenechám se umlčet. Za prvé to neodpovídá mé osobnosti a za druhé to neodpovídá mému chápání europoslance jako zástupce lidu. Každý, kdo se o to pokusí, však musí přijít s mnohem více než jakýmikoli vlastními pravidly, která jsou tak tajná, že je nikdo nesmí vidět.
O budoucím vývoji v této věci vás, vážený čtenáři, samozřejmě budu průběžně informovat a byla bych velmi ráda, kdybyste se o mě a mou práci v Evropském parlamentu nadále zajímali.
S pozdravem, vaše Christine Anderson, poslankyně EP
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 15 Průměrně: 5 ] Článek Christine Andersson z covidového výboru o boji s bruselskou hydrou a cenzurou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden