Podívejte se, jak džihádisté vyskakují z dodávek na maďarské straně a hromadně přebíhají do Rakouska (video)
RSS

Podívejte se, jak džihádisté vyskakují z dodávek na maďarské straně a hromadně přebíhají do Rakouska (video)

Invaze je letos ještě horší než v roce 2015, což potvrzuje zejména právě Rakousko, kam již přišlo víc ilegálů ze zemí Středního a Blízkého východu a z Afriky než před 7 lety. Již delší dobu hlásí obyvatelé, kteří žijí v okolí maďarských hranic, že prakticky denně potkávají hloučky ilegálů. Ostatně, to se příliš neliší od situace u nás, kde máme na jižních hranicích také poměrně živo.
Jak je možné , že do Rakouska letos nelegálně přijíždí více migrantů než v předchozím rekordním roce 2015? Stovky „mladých mužů, kteří cestují sami“ proudí přes hranice, hlavně v Burgenlandu. V letošním roce již takzvaně „hledá v Rakousku ochranu“ již 92 000 mladých muslimských mužů, kteří si jako svou vytouženou destinaci vybrali konkrétně Rakousko.
V poměru k Německu – v přepočtu na celkový počet obyvatel –  přijali letos Rakušané třikrát tolik lidí! Mnoho „cestovatelů“ se samozřejmě přesune do Německa, aby si tam užili all-inclusive všestranné služby.
Jelikož, jak známo, invazisté se nemusejí řídit schengenskými, dublinskými či jinými nařízeními EU a země jako Německo nebo Rakousko je také nechtějí nebo nesmí (?) dodržovat. A budoucí obohacovači evropských obyvatel dokonce nepotřebují ani žádné doklady!  Překročení hranic bez jakýchkoli dokladů je v jejich případě samozřejmě beztrestné. Existuje něco podobného někde jinde na světě kromě Evropy a Bidenových USA? Nejspíš ne.
Ve videu níže je vidět, jak takový vstup funguje v praxi. Pašerák ilegály zaveze do maďarsko-rakouské pohraniční oblasti. Tam pak invazisté opouštějí transportní vozy a svižně běží směr Rakousko. Protože tam již obohacovače očekává uvítací výbor v podobě pohraniční stráže, takže se ani nemusí obávat, že by byli  posláni zpět – něco takového by bylo nehumánní, jak tvrdí pravidla EU.  Po uvítání jsou samozřejmě odvezeni do přijímacího zařízení.
Tam mohou nově příchozí úředníkům naservírovat lži, které si předem vymysleli a jsou distribuováni po celém Rakousku. Tentýž scénář je čeká i v Německu nebo kdekoli jinde v EU, kde se rozhodnou ohlásit jako žadatelé o azyl. Na rozdíl od roku 2015 už na ně ovšem nikdo nehází plyšovými hračkami a na nádražích nestojí špalíry vítačů s nápisy Refugees welcome…

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Podívejte se, jak džihádisté vyskakují z dodávek na maďarské straně a hromadně přebíhají do Rakouska (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden