Nekontrolovaný vůz Tesla nabral maximální rychlost a srazil dvě osoby
RSS

Nekontrolovaný vůz Tesla nabral maximální rychlost a srazil dvě osoby

Americká automobilka Tesla v neděli uvedla, že bude čínské policii pomáhat při vyšetřování nehody jednoho z jejích vozů Model Y poté, co místní média uvedla, že dva lidé zemřeli a tři byli zraněni, když řidič ztratil kontrolu nad vozidlem. (Foto: Twitter)







Při incidentu, který se stal 5. listopadu v jižní provincii Kuang-tung, zahynul motocyklista a středoškolačka, uvedl zpravodajský server Jimu News, který zveřejnil video, na němž je vidět, jak automobil jedoucí vysokou rychlostí naráží do dalších vozidel a cyklisty.




Zaplavená elektrická vozidla se na Floridě po hurikánu spontánně vznítila
„Policie v současné době hledá třetí stranu, která by posoudila pravdu o této nehodě, a my aktivně poskytneme veškerou potřebnou pomoc,“ uvedl výrobce elektromobilů Elona Muska v nedělní zprávě pro agenturu Reuters a varoval před tím, aby se věřilo „fámám“.



Nekontrolovaný vůz Tesla v čínském meste Čchao-čou má na svědomí dva mrtvé a tři zraněné. U vozu mělo dojít k selhání softwaru. Při pokusu o zaparkování se něco pokazilo, Tesla nabrala maximální rychlost a následně již nešla ovládat. Řidič přežil, policie událost vyšetřuje. pic.twitter.com/Tm7UZpUITB — Martin (@Qope87) November 13, 2022 Zdroj: zawya.com




Nesmyslnost z Kalifornie: díky přetížené síti lidé nabíjejí Tesly přes generátory
Článek Nekontrolovaný vůz Tesla nabral maximální rychlost a srazil dvě osoby se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden