Jak z nás vyrazit zbytek peněz
RSS

Jak z nás vyrazit zbytek peněz

MILENA DOUŠKOVÁ
Mají nás prostě na lopatě a s vládou jako je tahle z té lopaty neslezeme až do smrti, pokud se nedožijeme bankrotu a pak si někdo koupí zbytky našeho majetku jako housku na krámku.

Tak a je to tady. Jedeme z kopečka a nemáme brzdu. Blíží se doba, kdy každý z nás bude muset otevřeně říct, co si myslí a neskrývat se za těmi, co nastavují krk spoustu let aby otevřeli ostatním oči. Zatím dostáváme od poloviny národa jen hanlivé přezdívky a dokonce velmi sprosté a vyhrožující které nás mají vylekat a přinutit nás vzdát to, nepsat a zavřít pusu. Je mi jedno jestli mi říkají rusofil, nebo člen páté kolony či jinak, protože než mít hlavu z zadku USA a EU, tak budu bojovat dokud budu mít zdraví v pořádku a zvládnu mlátit do klávesnice.
Pusu jsem nezavřela už celých 30 let a pero jsem nezahodila stejnou dobu. Do klávesnice buším asi 20 let a ještě nehodlám skončit. Svědomí mám čisté, protože jsem necinkala, ale s děsem čekala až nám západ spolkne. Dokud se bál Rusa tak se držel na uzdě. Pak dostali na stříbrném podnose Gorbačova a Perestrojka mohla začít. Proč jsem se bála? Protože mám na Západě část rodiny které se tam po druhé světové válce odstěhovala a měla jsem z první ruky jak zlé to je a kolik chudoby s sebou nese ta jejich západní demokracie. Kolik válek a neštěstí přitáhli na svět a my si zatím klidně žili.
Nikdy jsme nedokázali uznat a pochopit ty jistoty který jsme měli. Nebyl strach o práci a nikdo nemusel žít na ulici. Chodili jsme se bavit, tancovat, na koncerty a nikdo to nedocenil. Pořád hodně z nás koukalo přes plot k sousedům na Západě a toužili si to vyzkoušet na vlastní kůži. Někteří nenáviděli naše vojáky pohraničníky kteří nás chránili jak nejlépe uměli. Teď nemáme hranice a lezou nám sem pochybné existence. Kriminalita roste a my ze svých peněz platíme kdejakého běžence, protože ten má svoje práva, ale co ta naše práva? Kam zmizela? Kdo nám je ukradl spolu s majetkem který nashromáždili naši rodiče a prarodiče.
Fialova vláda oznámila, že:
chce zvýšit daně
zvýšit odchod do důchodu
zavést dvojí standart zdravotní péče
zdražit služby seniorům a zdravotně postiženým
vrátit super hrubou mzdu
nasadit válečnou daň
snížit mateřskou dovolenou
snížit vypočet na důchod
My, co proti tomu protestuje jsme podle Pekarové ohrožením demokracie a navíc chce přijmout do roku 2030 euro a udělat z nás vůči ostatním totální žebráky. Válek zase rád zavede dvojí nadstandardy. Teda podle mne jeden nadstandard pro pracháče a drobky pro obyčejné lidi, kteří jim na jejich vysoké příjmy zajištují svojí prací. Jojo, pak už si řekneme bude pro nás dost léků na léčení a čas  a peníze na nutnou operaci, nebo se svěříme do rukou vrátným v nemocnici. Stanjura a Jurečka by rádi zvedli daně, protože potřebují zalátat státní rozpočet který tak velkoryse dávají všanc Ukrajině. Jak chtějí vysvětlit při pohledu na tento „úžasný seznam“ skutečnost, že pro Ukrajince jsou schopni se zadlužit. Tedy prd oni. Nám hodí na hřbet blaho Ukrajiny a my se můžeme posrat abychom to všechno zaplatili.
Opravdu vám lidé neotevřelo oči že nemáme vůbec nic a všechno je v cizích rukách. Mají nás prostě na lopatě a s vládou jako je tahle z té lopaty neslezeme až do smrti, pokud se nedožijeme bankrotu a pak si někdo koupí zbytky našeho majetku jako housku na krámku. Když vidím co všechno zmizelo v zahraničních rukách tak nevím jestli mám plakat nebo zuřit. Jedno však víc docela dobře. Ráda bych obnovila dereš a všechny z vlády bych je tam postupně natáhla a zmalovala jim ty jejich prdele na kterých si tak krásně sedí a užívají si našich peněz. Ta banda jsou naši zaměstnanci a my jsem debilové, že je pořád platíme. Není čas na Generální stávku? Kde jsou ty zatracené odbory a co vlastně dělají. Kde jsou ti politici co jen žvaní a nevedou nás přímo k jádru věci. Rozehnat tuhle smrtonosnou vládu.

 
MILENA DOUŠKOVÁ
The post Jak z nás vyrazit zbytek peněz first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden