Norsko: Biologický, zcela zdravý muž, se prohlásil za invalidní trans ženu
RSS

Norsko: Biologický, zcela zdravý muž, se prohlásil za invalidní trans ženu

Šílená doba plodí stále více šílenců, jejichž psychické problémy jsou systémem přiživovány a dokonce adorovány. Člověk se dnes může v „pokrokových“ zemích prohlásit za cokoli – a je to okamžitě akceptováno.
Pokud se tedy například biologický muž prohlásí za ženu, aniž by podstoupil hormonální terapii nebo se nechal operovat, je skutečně považován za ženu. Může to být samozřejmě i naopak – biologická žena se může prohlásit za muže. Nebo máte i množství dalších možností, zač se prohlásit – na výběr je dnes již více než 100 genderových identit.
A co víc, můžete si dokonce vymyslet i postižení…
Muž z Norska vyvolal pobouření na sociálních sítích poté, co byl soucitně dotazován na své rozhodnutí začít se identifikovat jako postižená žena.
28. října odvysílala God Morgen Norge (GMN) rozhovor s Jørundem Viktorií Alme, 53 let, tělesně zcela zdravým mužem, který se nyní identifikuje jako postižená žena. V rozhovoru Alme uvedl, že si vždy přál, aby se narodil jako žena, která je ochrnutá od pasu dolů.
Alme, úvěrový analytik pro Handelsbanken v Oslu, získal pozitivní pokrytí v norských médiích od doby, kdy poprvé veřejně oznámil své trans-postižení na Facebooku v roce 2020. Poskytl několik rozhovorů, často po boku své manželky Agnes Mjålseth.
Navzdory tomu, že nemá žádné fyzické postižení, Alme v současné době téměř stále používá invalidní vozík.
Kromě genderové dysforie Alme tvrdí, že má poruchu integrity těla (BID),  disonanci mezi tím, jak vnímá sám sebe a jak funguje jeho tělo. „Bojoval jsem s tím každý den celý svůj život,“ řekl Alme norskému deníku Vi .
„Je to kognitivní disonance: stejně jako prožívám být ženou v mužském těle, zažívám, že jsem měla být ochrnutá od pasu dolů. To není touha být zátěží pro společnost. Je to o tom, že invalidní vozík je pro mě pomůckou k fungování v každodenním životě, a to jak soukromě, tak v práci,“ uvedl Alme.

Kritika Almeho „identity“ byla tak silná, že norský zpravodajský program TV 2 představil perspektivy čtyř postižených žen ve dnech poté, co byl jeho rozhovor odvysílán na GMN.
Emma Sofie Grimstad, 18 let, byla jednou z několika žen, které vrátily úder Almeho postižené „identitě“. Začátkem tohoto roku strávila Grimstadová dva měsíce na invalidním vozíku poté, co trpěla Guillain-Barrého syndromem, akutním zánětlivým onemocněním, které napadá nervy a může způsobit paralýzu.
Grimstadová kritizovala Almeho, odkazovala na něj jako na osobu s funkčníma nohama, která se rozhodne sedět na invalidním vozíku a poukázala na to, že existuje mnoho lidí, kteří tuto možnost nemají.
„Nemyslím si, že by všechno mělo dostat vysílací čas,“ řekla Grimstadová norskému zpravodajskému programu TV 2 . „Almeův rozhovor může ublížit lidem, kteří jsou na invalidním vozíku a nemají na výběr. Může to dokonce vést k podezření na lidi, kteří nemají žádné viditelné nemoci,“ dodala.
Noomi Alexandersenová (23) byla další ženou, jejíž obavy byly zdůrazněny v reportáži TV 2 . Alexandersenová má mozkovou obrnu, což znamená, že nemůže plně používat  levou ruku a nohu.
„To vede k posměchu vůči těm, kteří každodenně čelí výzvám souvisejícím s jejich postižením,“ řekla Alexandersenová, která dodala, že Almeho „identita“ je urážkou komunity postižených.
Bezprostředně po kritických poznámkách žen poskytla  TV 2 definici poruchy integrity těla (BID). Krátké prohlášení sympaticky vylíčilo Almeho jako člověka s „hlubokým pocitem, že určité části těla nebo funkce jsou mu cizí nebo mu nepatří“.
Prohlášení TV 2 o BID, někdy také nazývané porucha identity integrity těla (BIID), také odkazovalo na stav nazývaný apotmenofilie, který je definován v lékařském výzkumu jako „syndrom, ve kterém je člověk zaujat touhou amputovat zdravou končetinu.“ Termín byl vytvořen sexuologem Johnem Moneym v roce 1977 poté, co mluvil s muži, kteří si chtěli nechat amputovat končetinu, protože zjistili, že myšlenka je pro ně sexuálně vzrušující.
Studie z roku 2005 o lidech s BIID zjistila, že se do značné míry „překrývá“ s jinými parafiliemi. Ve studii bylo 90% respondentů mužů a z celkového počtu účastníků 87% přiznalo, že se cítí sexuálně přitahováno amputovanými. Téměř jedna třetina uvedla, že má alespoň jednu další parafilii nebo sexuální fetiš, včetně transvestitismu, fetišismu, masochismu nebo pedofilie. Výzkumníci poznamenali, že existují podobnosti mezi poruchou pohlavní identity a tímto stavem.

Jeho manželka Agnes, členka správní rady a ředitelka mateřské školy v Molde, dříve pracovala s dětmi, které měly zdravotní postižení a byly na invalidním vozíku, což v ní vyvolalo obavy z chování jejího manžela.
Alme řekl norským médiím, že jeho touha být postižený pramení z dětských vzpomínek. Vzpomněl si, že když byl žákem základní školy, „záviděl“ jinému dítěti se zraněním nohy, které používalo berle.
„Moje reakce byla intenzivní zájem. Srdce mi bušilo, tep se zrychlil a já jsem byl aktivován ve svém těle. Neuvěřitelně jsem se soustředil na něj a na to, o čem to všechno je. Všichni se shromáždili kolem a šli si vyzkoušet berle, zatímco já jsem si udržoval odstup. Tolik jsem se bál, že někdo zjistí, co se ve mně děje,“ řekl Alme .
Zpočátku Alme řekl Agnes, že jeho oblékání do jejích šatů, zaujetí botami a touha používat invalidní vozík je sexuální fetiš, tehdy to však ještě jeho manželka nedokázala akceptovat. Na Almeho naléhání a vysvětlení BID Agnes po nějaké době řekla, že přijímá novou identitu svého manžela.
„Je to moudrý a optimistický člověk a uvědomila jsem si, že věc s vozíčkářem je něco skutečného. Tak jsem našla způsob, jak ho podpořit. Na začátku jsem mu řekla: ‚Musíš mi dát nějaký čas.‘ Ze své práce s dětmi jsem věděla, že když máte čas a klid na přemýšlení, věci jdou dobře,“ řekla Agnes.
Systém je samozřejmě na straně „postiženého“ Nora a před kritiky ho hájí. A co víc, vozíček získal přednostně, jako by byl skutečný invalida.
Toto je tedy další fáze genderového šílenství: stačí se pouze „identifikovat“ jako cokoliv, jakkoli absurdní to může být, aby mohl být kdejaký úchyl považován za ubohou oběť diskriminace…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Norsko: Biologický, zcela zdravý muž, se prohlásil za invalidní trans ženu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden