USA: Republikáni dobyli Sněmovnu reprezentantů
RSS

USA: Republikáni dobyli Sněmovnu reprezentantů

Nakonec tedy vyšla předpověď, že Senát získají demokraté, zatímco Sněmovnu reprezentantů republikáni. To je možná právě důvod, proč se nakonec soud rozhodl jít po krku jak Faucimu, tak všem ostatním, kdo celý covidový podvod a vše kolem něj zosnovali.
Obavy, že by vše připadlo demokratům, tedy konečně padly.
Navzdory všem pokusům Deep State a  lživých korporátních médií se americkým republikánům podařilo získat Sněmovnu reprezentantů ve volbách v USA. Ještě nejsou sečtena všechna křesla, ale GOP (Grand Old Party/Republicans) již překonala magickou hranici 218 požadovaných křesel v takzvané Sněmovně reprezentantů a dokázala dobýt většinu ze 435 křesel ve Sněmovně reprezentantů.
V současné době mají jistých 219 křesel, což znamená, že demokraté je již nemohou přečíslit, přestože sčítání zatím není úplně u konce. Ještě předtím, než bude k dispozici konečný výsledek, to potvrzuje významný zisk republikánů nad 212 křesel, které dosud měli. Demokraté oproti tomu utrpěli velké ztráty.
Výrazná volební porážka demokratů umožní republikánům zajistit nejen předsedu sněmovny, ale také rozhodovat o amerických zákonech a svolávat a předsedat výborům. Jsou důležitými milníky v právním zastavení intrik Deep State, které demokraté využívají ve svůj prospěch. To však vyžaduje čas a nepůjde to hned.
Není zřejmě náhoda, že výhra křesel ve Sněmovně reprezentantů přichází jen den poté, co Trump při svém vystoupení na Floridě již oficiálně ohlásil kandidaturu na prezidenta.
Ovšem také volby do Senátu, které skončily velmi těsným výsledkem (demokraté mají o 1 senátora víc než republikáni), ještě nejsou tak úplně rozhodnuty, protože jasné důkazy o falšování voleb v některých „swing states“ (státy, které jsou nerozhodné – někdy vedou demokraté, jindy republikáni a většinou jde o těsný rozdíl) vedly k napadení výsledků například v Arizoně nebo Nevadě.
O některých prokazatelných manipulacích jste si mohli přečíst například zde , zde nebo zde .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA: Republikáni dobyli Sněmovnu reprezentantů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden