„Legální migrace z Afriky je cílem k obnovení demografické rovnováhy EU,“ říká eurokomisařka pro demografii
RSS

„Legální migrace z Afriky je cílem k obnovení demografické rovnováhy EU,“ říká eurokomisařka pro demografii

Tušili jste, že existuje nějaká eurokomisařka pro demografii? Přiznám se, že nyní jsem o ní slyšela poprvé. Nicméně tato Chorvatka nám nyní prozradila, jak hodlá EU řešit vymírání Evropanů. Rozhodně ne prorodinnou politikou namísto podpory LGBTQI a genderové výchovy, což jsou depopulační nástroje.
Jak nám eurokomisařka sama přiznává, hodlají zcela legálně dovážet mladé Afričany a ty rovnoměrně přerozdělovat po celé EU. Stále ještě někdo z vás pochybuje, že hlavním cílem EU je výměna evropských obyvatel zejména za Afričany a Araby? Pak přesně to potvrzuje i tato eurokomisařka.
Zatímco v případě původních Evropanů se tedy bude dál konat tak, aby se rodili co nejméně (ať už protirodinnou politikou, LGBTQ propagandou nebo genovými injekcemi), z Afriky se bude vozit „náhrada.“
Co nám tedy sděluje eurokomisařka pro demografii?
„Pro EU bude obtížné vyřešit svůj demografický problém při absenci legální migrace,“ řekla místopředsedkyně Evropské komise Dubravka Šuica EurActivu ve videorozhovoru v den, kdy světová populace dosáhla 8 miliard.
„Podle prognóz bude Evropa v roce 2070 představovat pouhá 4 % světové populace. Takže to musíme vyvážit. A proto se zabýváme globální demografií,“ uvedla místopředsedkyně Komise.
Dubravka Šuica uvedla, že pro zachování demografické rovnováhy mezi Evropou a ostatními kontinenty bude migrace nezbytná , i když se jedná o citlivé téma se zaměřením zejména na africký kontinent – nejmladší na světě.
Zatímco demografie je primárně odpovědností členských států, paní Šuica zdůrazňuje, že Evropská unie je v pozici, kdy může uplatňovat různá opatření k ovlivnění rozložení obyvatelstva cestou restriktivních nařízení.
Tolik „eurokomisařka pro výměnu obyvatel.“
Jak dlouho potrvá, než Evropanům dojde, že EU byla zřízena proti nim a ne v jejich prospěch??

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek „Legální migrace z Afriky je cílem k obnovení demografické rovnováhy EU,“ říká eurokomisařka pro demografii se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden