Katar: Němci se chystají hrát s LGBTQ páskou na rukávu
RSS

Katar: Němci se chystají hrát s LGBTQ páskou na rukávu

Připomínám, že chalífát pod právem šaría Katar nařídil  velmi přísná pravidla pro nemuslimské fanoušky i hráče, která musí dodržovat po dobu konání dnes zahájeného šampionátu.
To platí například pro pití piva, které se bude moci podávat jen mimo areál mistrovství na předem určených místech a v předem stanovené omezené hodiny.  Každý fanoušek si však může dopřát maximálně 4 sklenice piva (v ceně v přepočtu za asi 400Kč za sklenici) za den.
Ovšem ještě přísněji se má přistupovat k případným projevům LGBTQ.  A to jak mezi fanoušky, tak mezi hráči. Ostatně, politika do sportu nepatří, tak proč ne.
Ovšem uvědomělý německý tým – a obzvlášť pak jeho kapitán – to vidí jinak a nehodlají se propagace LGBTQ vzdát ani tam, kde je nepřípustná. A to přesto, že se zavázali FIFA, že si v Kataru odpustí nejen duhové vlajky, ale i obligátní pásky, které vloni Němci použili při utkání s Maďarskem.
Možná víte, že také letadlo německého týmu je ve znamení „diverzity,“ ovšem s tímto letadlem si již v katarském chalífátu přistát netroufli. Zřejmě by si netroufli přijít ani v dámském oblečení , jak se nedávno předvedli ve své domovině. Ovšem duhové pásky si odpustit nehodlají.
Ve středu na úvodním utkání Německa proti Japonsku tak nebude kolem ruky kapitána DFB Manuela Neuera chybět duhové srdíčko na pásce, které jistě způsobí nemalý poprask.
Zda hodlá šířit LGBTQ propagandu celý klub nebo jen kapitán není zatím jasné. A je nakonec možné, že své rozhodnutí fotbalisté do středy přehodnotí.
Ať to dopadne jakkoli, tak ve středu se ukáže, jak dalece svá velkohubá prohlášení myslí vážně. A pokud třeba jen kapitán skutečně s duhou na pásce na hřiště vyrazí, pak bude zajímavé sledovat reakce nejen místních diváků.
Jisté je, že diplomatickou roztržku toto chování pravděpodobně způsobí, neboť podobné jednání bude považováno za urážku chalífátu a Katar to dá německé vládě patřičně „sežrat.“
Přinejmenším tak, že případné další žebrání o tamní plyn a ponížené klanění německého ministra hospodářství místním šejkům, bude Katar ignorovat.
Připomínám, že také tým USA se již pochlubil „vylepšením.“ Tradiční znak v barvách USA fotbalisté změnili na duhový LGBTQI znak. Ovšem ani u Američanů není jisté, že si při zápasech v Kataru v tomto dresu troufnou nastoupit.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Katar: Němci se chystají hrát s LGBTQ páskou na rukávu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden