Laura (27): „Byla jsem na dně. Přítel mi k snídani usmažil veverku!“
RSS

Laura (27): „Byla jsem na dně. Přítel mi k snídani usmažil veverku!“

Dobrých životních příběhů není nikdy dost, a tak vám internetový občasník Onlyme přínáší skutečnou story Laury, která si prošla peklem. Existenciální drama ke kafíčku, jaké nevymyslíte. To prostě musí napsat sám život.

Laura je úspěšná mladá dáma, která si odjakživa šla za svým cílem, a díky její píli a talentu se jí všechno dařilo. Měla dobrou práci v redakci populárního časopisu pro ženy, auto na leasing, dům na hypotéku a přítele na peníze, jakého jí ostatní holky mohly jenom závidět. Krásného sportovce tmavší pleti s uhrančivýma očima, který ovládal sedm světových jazyků, studoval tři vysoké školy, hrál na klavír a taky fotbal za Spartu.
Po skončení kariéry levého záložníka neplánoval trenérskou dráhu jako někteří jeho kolegové, kteří nic jiného než kopat do balonu neuměli. Pavel byl jiný: sportovec a citlivý intelektuál, dva v jednom – skoro jako Nescafé v pytliku. Proto taky Lauře padl do oka hned po prvním sexu, kdy se nesvalil na bok a neusnul, ale moc hezky si s ní povídal o Lize mistrů.
Na rozdíl od ostatních „Kopaček“ je nadprůměrně chytrý, takže chce po skončení aktivní kariéry přidat ke svým třem diplomům ještě i genderová studia, což Lauru doslova vzrušuje. Levý záložník jejího srdce má už dokonce vymyšlené téma své budoucí diplomové práce. Bude se jmenovat „Velké balony jako nástroj sexuální manipulace se sportovci.“
Je tak úžasný! A taky velmi vtipný! Jednou Lauru k smrti rozesmál hláškou, že jediná kultura, kterou v životě poznal, je bifidus actiregularis.
O to větší to byl pro Lauru šok, když ho jednoho rána po božsky promilované noci (Pavel umí být něžný i vášnivý zároveň) přistihla, jak v kuchyni na pánvi připravuje snídani – smaženou veverku.
„ Počkej, lásko,“ řekla se slzou v oku Laura, která vycítila, že její vyvolený má i svoji odvrácenou tvář. „Nechceš mi snad říct, že nám smažíš moji Julinku?!“
Pavel se zatvářil tak, jak ho Laura dosud nepoznala. Bylo jasné, že něco není v pořádku. V jeho očích se zablesklo cosi šíleného. Už to nebyl ten princ s černobílou mičudou, který jí na Spartě koupil grilovanou klobásu a pivo v kelímku, aby ji pak odvezl k sobě domů nadupaným Ferrari. Prostě romantik Máchova kalibru! Až na to, že Mácha byl chudý jak kostelní myš v Bělorusku.
Pavel chtěl dokonce adoptovat sirotka z Nigérie a dát ho do nejdražší soukromé mateřské školky v Česku, která děti vychovává Montessori metodou a nabízí jim na hraní správné genderové a nerasistické hračky. Prostě muž s velkým M.
Jenže najednou v kuchyni od Prady, která jinak vyrábí hlavně luxusní oblečení, ale pro Pavla navrhla a vyrobila exkluzivní kuchyni za 14 milionů, stál úplně jiný člověk. Učiněný ďábel, který se chechtal tomu, že usmažil Lauřinu oblíbenou veverku, která každé ráno chroustala oříšky na borovici za oknem Pavlovy vily. A ještě se Laury hloupě zeptal, jestli se do trojobalu dává vajíčko. Vulgární sobec a buran, nic jiného! Jako tehdy, když spolu byli na obědě v restauraci Filipa Vracovského, a on si objednal kachní ragú a zeptal se číšníka, jestli by mu ho Filip nemohl zapéct s hermelínem. „Styděla jsem se za něj až na půdu, ale všechen stud byl ten tam ve chvíli, kdy si klekl na zem, aby mě požádal o ruku. Zatmělo se mi před očima a v břiše se mi roztančili motýlci. Nepoletovali ale moc dlouho, protože Pavel mi řekl, ať neblbnu, že mu jenom na zem spadla vidlička,“ vzpomíná Laura.
Jak se to jen mohlo stát? Lauře se v minutě zhroutil svět. Poznala, že všichni muži jsou stejní! A muži na drogách ještě horší. Pavel se jí sice omlouval, že vůbec neví, jak k tomu došlo, a že to musel být nějaký blikanec, něco jako když Řepka dostane červenou kartu, ale to už bylo po všem. Laura se slzami v očích vrátila Pavlovi erotické spodní prádlo, které od něj dostala za dobře utřený prach, třískla dveřmi a plná vzteku, ponížení a zranění odjela v novém Porsche, které jí dal za vynešený koš a vítězství Sparty nad Rajnochovicemi v poháru.
Takhle se k ní žádný chlap chovat nebude! Není to přece nějaká husička od plotny, ale silná a nezávislá žena, která zná svoji cenu, a kterou milují a obdivují tisíce čtenářek prestižního časopisu Hrdá vagína.
Ale stejně to chvíli bolelo. 14 dní musela chodit k psychoanalytičce, než se z toho vzpamatovala. Ta jí uměla naslouchat, to Pavel neuměl, jenže ve slepé zamilovanosti to neviděla. Psychoanalytička Chocholoušková se taky Lauře svěřila s tím, že má moc ráda její časopis, v němž se to esoterikou a biokuchyní jenom hemží.
Postupně se z Laury a Jasmíny staly kamarádky a své souznění z ordinace přenesly i do osobního života. Staly se z nich partnerky, adoptovaly postiženého netopýra ze zoologické zahrady a plánují spolu vychovávat dítě, až jedna z nich najde vhodného dárce biologického materiálu. Nejspíš Laura, protože doktorce Jasmíně Chocholouškové už táhne na padesátku, což není ten nejlepší věk na těhotenství a porod.
A jak dopadl Pavel? Tak, jak si za své chování, vrácené erotické prádlo, podvedené city a usmaženou veverku zasloužil! Skončil ve vězení, protože těch jeho drogových a cholerických blikanců po rozchodu s Laurou přibývalo, a on jednou po prohraném zápase Sparty s týmem blogerů D-FENS ukousl kus ucha útočníkovi hostí J anu Mrcasíkovi , který ho chvíli před tím obehrál fantastickou kličkou a rozhodujícím gólem nádherně zavěsil pod břevno branky domácích.
Shrnuto a podtrženo: Laura je dnes opět šťastná a Pavel si odpykává svůj zasloužený trest. Konec dobrý, všechno dobré.
Poznámka redakce: V článku byla změněna jména a použita ilustrační fotografie.
 
20.11.2022 Pohy


Nejčtenější za týden