EU nám opět ukazuje, jak vypadá typický mladý Evropan (video)
RSS

EU nám opět ukazuje, jak vypadá typický mladý Evropan (video)

Již dlouhodobě nám EU dokazuje, že její hlavní funkcí je výměna evropských obyvatel a to nejen vítačskou politikou, ale i stále více prosazovaným multikulturalismem, který se dnes skrývá pod slovem „diverzita.“
A nejde jen o multikulturalismus, ale také o islamizaci, která je podporována financováním různých odnoží Muslimského bratrstva.
V poslední době se EU stále častěji obrací na indoktrinovanou mládež, což se jí v některých zemích nevídaně daří. Ať už se jedná o vylhanou klimatickou propagandu nebo již zmíněný multikulturalismus. Ten lze do jisté míry chápat v koloniálních mocnostech, ale ve skutečnosti většina evropských zemí žádné kolonie neměla.
Před časem většina EP odhlasovala zákaz propagace hidžábu , neboť EU dlouhodobě propaguje islám i hidžáb v různých klipech i dalších materiálech.
I přes tento odhlasovaný zákaz však EK s otevřenou propagací islámu a hidžábu nekončí, stejně jako i nadále pokračuje v rámci programu Erasmus+ ve financování organizací Muslimského bratrstva .
Al Sharq Forum je mládežnická organizace Muslimského bratrstva mimo jiné financovaná Katarem, ale také EU K mnoha dalším propagačním materiálům, které mají zobrazovat typickou evropskou mládež, nyní přibylo další propagandistické dílko, na které se můžete podívat níže.
Přesně tak si představuje EU typické mladé Evropany, viz také obrázky v titulku. Mimo multikulturní směsi je podle EU mladý Evropan zastáncem „klimatického náboženství“, který s nadšením nosí roušku. Dále se ostatně podívejte sami…


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek EU nám opět ukazuje, jak vypadá typický mladý Evropan (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden