Kanárské ostrovy: Afričan převážel v žaludku 1,2 kg kokainu
RSS

Kanárské ostrovy: Afričan převážel v žaludku 1,2 kg kokainu

Na dlouhodobě obohacované Kanárské ostrovy připlouvají den co den čluny z Afriky na nichž se sem tam najde i dodávka hašiše. Ovšem z Afriky se do Evropy dováží také tvrdé drogy. Jejich prodej je pak nejčastěji v rukou afrických a arabských gangů
Je to již jedenáctý muž z Guineje-Bissau, který byl letos zatčen na letišti na Kanárském ostrově Lanzarote. Podle zprávy místní policie přiletěl 58letý muž letadlem z Gran Canarie na ostrov a upoutal pozornost místní policie svým nervózním chováním.
Stejně jako u dalších 10 Afričanů předtím policisté v jeho zavazadle při kontrole nenašli žádné drogy. Protože zde však bylo i počáteční podezření, bylo v nemocnici opět nařízeno rentgenové vyšetření.
To pak prokázalo, že v žaludku převážel  kokain. Celkem 100 kapslí vážících téměř 1,2 kilogramu muž přinesl o něco později zpět na denní světlo. To byl konec jeho cesty. Poté, co z něho vyšly všechny kapsle kokainu, byl předán do příslušné jurisdikce, kde soudce nařídil okamžitou vazbu.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 6 Průměrně: 5 ] Článek Kanárské ostrovy: Afričan převážel v žaludku 1,2 kg kokainu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden