A je to tady! Náčelník generálního štábu AČR prohlásil, že Česko se musí připravit na válku s Ruskem a ve chvíli, kdy vypuknou boje, tak česká armáda prý bude efektivním účastníkem války od první minuty! Fialenkova vláda už podle všeho opravdu počítá se z
RSS

A je to tady! Náčelník generálního štábu AČR prohlásil, že Česko se musí připravit na válku s Ruskem a ve chvíli, kdy vypuknou boje, tak česká armáda prý bude efektivním účastníkem války od první minuty! Fialenkova vláda už podle všeho opravdu počítá se z

A je to tady! Náčelník generálního štábu AČR prohlásil, že Česko se musí připravit na válku s Ruskem a ve chvíli, kdy vypuknou boje, tak česká armáda prý bude efektivním účastníkem války od první minuty! Fialenkova vláda už podle všeho opravdu počítá se zatažením ČR do války proti Rusku a generální štáb již chystá noty pro změnu doktríny z poziční obrany na chystání otevřené války s Ruskem! Surovikinův Armageddon bude katalyzátorem válečných procesů v Evropě a generální štáby zemí NATO již chystají scénáře na střet s Ruskou armádou!
V procesech řízení na 6. prioritě platí, že na žádné vyšší prioritě nedochází k tak dynamickým procesům a změnám forem řízení jako právě na válečné 6. prioritě. Teprve včera jsme publikovali článek [ 1 ] o plánu ruského velení SVO na Ukrajině k provedení plánu tzv. neobyvatelné země, což povede k exodu Ukrajinců do EU v milionových počtech a k následnému rozvratu bezpečnosti a stability EU a už dnes přišel další informační dílek do této konceptuální skládačky, který zaregistrovala i ruská hlavní média.
Náčelník generálního štábu AČR Karel Řehka totiž v úterý na každoročním velitelském shromáždění velitelů AČR prohlásil, že Česko se musí připravit na válku velkého rozsahu v Evropě s vyspělým nepřítelem [ 2 ] , přičemž všem bylo na shromáždění jasné, že mluví o Rusku. Řehka prohlásil, že po vypuknutí konfliktu bude Česko a jeho ozbrojené síly od první minuty efektivním účastníkem této války.
Generál Karel Řehka Náčelník AČR rovněž zdůraznil, že česká armáda musí být podle jeho slov brutálně efektivní , protože nadále bude podfinancovaná a nebude disponovat tím, co by potřebovala, takže je potřeba maximálně efektivně využívat toho, co je momentálně k dispozici. Ruská média to okomentovala slovy, že tím dochází po 33 letech ke změně doktríny české armády z doktríny pozičně obranné a lokální na armádu frontově útočnou s expedičními rysy .
Na to budou muset reagovat i ruské ozbrojené síly a změnit designaci české armády na stejný stupeň, jaký má ukrajinská armáda, tedy armáda s ofenzivní doktrínou pod křídly aliančního krytí, které může být oficiální anebo neoficiální, jako v případě aliančního krytí Ukrajiny, která je vyzbrojována a podporováno NATO, aniž by byla oficiálně členem aliance.
Armáda ČR se začne připravovat na válku s Ruskem
Česká republika se tak nechystá na válku s Ruskem už jen v podobě mediálních výkřiků politiků pětikoalice, ale už dochází i ke změně vojenské doktríny české armády, která se začne chystat na válku s Ruskem! Po 33 letech došla Česká republika do stavu a situace, kdy její politická reprezentace a nově už i armáda se chystá do války proti jaderné velmoci, a to úplně stejně jako před rokem 1989.
A to když se tehdejší ČSLA pod křídly Varšavské smlouvy chystala do války proti NATO, tedy opačným směrem. Trvalo to jen zhruba 30 let, kdy bylo zemi nad Mahralem dovoleno žít v míru, ale to končí a český Honza je už zase hnán do války, už se mu měří plátno na mundůr, už se mu šijí kanady, už se mu chystá flinta, aby šel střílet na Rusa za opět a znovu cizí zájmy, jako už tolikrát v české historii.
Stánek na levnou krásu, kde prodavačku dělá česká ministryně obrany Jana Černochová a prodává trička na podporu války na Ukrajině Už zase českému národu vládnou zrádci v podobě uplacených a upachtěných marionet, politických zrůdiček, jejichž ohavnost v rovině politické se dá vyrovnat jen ohavností jejích pokřivených charakterů, které nepřipomínají ani zkroucený paragraf, protože i ten je ve srovnání s nimi rovný jako pravítko. Už mají plány, jak nakrmit ruská děla a raketové systémy českými syny a dcerami.
Budou válčit ve jménu pana prezidenta USA , jak zpívá v nové písní [ 3 ] Jarek Nohavica, držitel prestižní a uznávané Puškinovy ceny. Všimněte si, že namísto snahy české vlády o mír a o mírové procesy dochází od 24. února pouze k uctívání a velebení války, k podněcování války, k prodlužování války, k podporování války, k vyzbrojování jedné ze stran války, ke schvalování terorismu proti ruským novinářkám ze strany českých ministryň a nyní i ke změnám doktrín české armády pro chystání války s Ruskem!
Exodus milionů Ukrajinců z neobyvatelné Ukrajiny bude vyhodnocen jako ruský hybridní útok na země NATO
Surovikinova doktrína, která byla započata na Ukrajině a jejím cílem je učinit Ukrajinu neobyvatelnou pro civilní obyvatelstvo, povede k masovému exodu Ukrajinců do EU, který Severoatlantická aliance příští rok na jaře na společném zasedání označí za hybridní útok Ruské armády proti NATO a EU a dojde ke vstupu vojsk NATO na Ukrajinu. Přesně takto to má proběhnout, že Moskva bude obviněna z použití hybridní zbraně proti NATO v podobě migrační vlny vyhnané do EU z vypnutých a pro život již nevhodných ukrajinských měst. A právě proto náčelník genštábu Řehka pronesl tuto řeč a oznámil, že Česko a jeho armáda se musí připravit na střet s Ruskem!
Česká armáda bude stát na Ukrajině proti Ruské armádě, kterou řídí dva Sergejové, Surovikin a Šojgu Postupně začnou být na válku připravována česká média hlavního proudu, což ruská strana očekává již po Vánocích a nejen v Česku. Podobná příprava čeká i české školy všech stupňů a znovu se začne revidovat možnost základní vojenské prezenční služby, ovšem nově právě s ohledem na vedení válečných a nikoliv obranných operací.  Expediční charakter české armády získaný za 20 let na misích v Afghánistánu bude plynule transformován do zbytku celé české armády . Podobně jako ČSLA byla v dobách Varšavské smlouvy chystána jako armáda prvního sledu při válce proti NATO, tak podobě bude i nyní formována AČR pro první sledové útoky na Ukrajině proti Ruské armádě.
Mobilizace 250 000 českých branců v první vlně v okamžiku vypuknutí války s Ruskem a rozvinutí formací na polském území
Je naprosto jisté, že v době vypuknutí konfliktu bude spuštěna mobilizace, a to v první vlně podle informací 250 000 mužů, kteří projdou 6-týdenním výcvikem, část výcviku proběhne společně s polskou armádou. Tuto informaci nám poskytl důvěryhodný zdroj z okruhu ministerstva obrany již před časem. Podle těchto informací by se česká armáda formovala zřejmě právě na polském území z důvodu spojeného taktického velení NATO, které bude mít v rámci útoku NATO hlavní a vedoucí úlohu.
Tohle byl pouze začátek. Teď už se na generálním štábu rovnou chystá válka proti Rusku Americká armáda se prvního sledu útoku proti Ruské armádě nezúčastní. Válka by měla být omezena jen na Evropu, minimálně to vyplývá z informací vrchního velení NATO na mnoha úrovních řízení v Bruselu, odkud unikají informaci jako skrze cedník. Řehka v projevu mluvil zejména o zbraních, o jejich nedostatku, že je potřeba se připravit na tuto velkou válku a nečekat již s vyzbrojováním, ale vyzbrojit se okamžitě a hned . Fialenkova vláda se tak stává opravdu katalyzátorem válečné eskalace, která zatahuje ČR do války proti jaderné velmoci v domnění, že pod křídly Říše (EU a NATO) se podaří konečné Rusko porazit a obsadit. Pokud si myslíte, že jde jen o harašení zbraněmi, vyvedu vás z omylu.
Rusové se začali připravovat na vstup NATO do války a začali horečně stavět protitankové a protipěchotní linie podél celých hranic Ruska s Ukrajinou
Ruská armáda zahájila budování protitankových a protipěchotních linií po celé délce ruského pohraničí s Ukrajinou, především v Belgorodské oblasti [ 4 ] , která sousedí s Charkovskou oblastí na Ukrajině. Informaci v úterý přinesl server RT. Podle ruských novinářů dochází k fortifikaci Belgorodské oblasti před zahájením ruské ofenzívy na Charkov, ale lidé na Telegramu hlásí, že stavba zákopů a protitankových valů s Dračími zuby je velmi podivná a podezřelá, protože probíhá na mnoha místech ruské strany hranice s Ukrajinou, nejen v Belgorodské oblasti. Tolik tanků přitom Ukrajina vůbec nemá a už vůbec ne, aby měla sílu útočit na více bodech ruské státní hranice.
Rozmisťování protitankových zátarasů, tzv. Dračích zubů v Belgorodské oblasti RF Jenže, smysl by to dávalo naprosto dokonale v případě, pokud by Rusko počítalo s vypuknutím války s NATO a se vstupem NATO na Ukrajinu. A to opravdu najednou i ruští odborníci tvrdí, že to by dávalo smysl. Protože stejné valy a zákopy buduje i Bělorusko na své straně hranice s Polskem. Jedná se tak prokazatelně o přípravu na vstup NATO na Ukrajinu, kdy válka může eskalovat do takové míry, že začnou létat rakety a cílem NATO už nebude jen vytlačení Rusů z Ukrajiny, ale tažení na Rusko a na Moskvu . Není to náhoda. Znovu se chystá jako koncem 30. let minulého století aliance nacistů ochotných připojit se do tažení na Rusko. A když už i česká armáda mění doktrínu a chystá se na válku s Ruskem, tak je jasné, že procesy už zašly opravdu daleko.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 8. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  50%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 7 dní . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden