Fauci odmítl na tiskové konferenci odpovídat na otázky o původu Covidu (video)
RSS

Fauci odmítl na tiskové konferenci odpovídat na otázky o původu Covidu (video)

Fauci se nedávno vzdal svého mandátu , který mu proto již brzy skončí, šlo tak zřejmě o jeho poslední veřejné vystoupení. Jenže ani tak by neměl tento realizátor covidového podvodu skončit na odpočinku v důchodu, ale podle všeho bude vláčen po soudech.   Za žalobami na Fauciho a jeho kumpány stojí především část republikánských politiků.
Právě díky tomu, že Sněmovnu reprezentantů nyní získali republikáni, by mělo mít vyšetřování Fauciho v příštím roce zelenou. Zřejmě i v souvislosti s tím, že se má v rámci uvedeného šetření objasnit i původ viru, vznesli nyní novináři příslušný dotaz směrem k Faucimu. Na tiskovce odpovědět odmítl, nicméně před soudem již zřejmě nebude mlčení možné…
Když se několik reportérů na tiskové konferenci v Bílém domě zeptalo Anthonyho Fauciho na původ Covid-19, vypukl chaos. Co chce „koronapapež“ skrýt před veřejností? Je co skrývat?
Existují otázky, které byste neměli pokládat Anthonymu Faucimu, pokud nechcete, aby byly tiskové konference zrušeny v důsledku chaosu. To zahrnuje také otázku k původu Covid-19. To se také stalo v úterý v tiskovém středisku Bílého domu, když několik novinářů požádalo o vysvětlení. Tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierre se pak snažila diskusi potlačit, protože Fauci nechtěl odpovědět na kritické a důležité otázky.
„Máme tady proceduru, nevyzývám lidi, aby křičeli, a vy jste neuctivá ke svým kolegům a našim hostům,“ kárala novinářku. Nebude prý vyvolávat příslušné novináře, když vykřikují a navíc „doktor Fauci musí za pár minut odejít,“ řekla Jean-Pierre. „ Má legitimní otázku, ptala se na původ covidu ,“ odsekla reportérka Africa Today, protože otázku položila Diana Glebová z Daily Caller.

Daily Caller's @DianaGlebova tries to ask Dr. Fauci about what he did to investigate the origins of covid and Jean-Pierre shuts her down.
Another reporter yells at her for not letting Diana ask the question. pic.twitter.com/RieiEBwl2p
— Greg Price (@greg_price11) November 22, 2022

Místo toho Fauci odpověděl pouze na tři relativně triviální otázky a vyzval lidi, aby si vzali nové bivalentní přeočkování Covid-19 . I když musí být informován, že nefungují lépe než ostatní injekce genu mRNA.

Fauci: "So my message and my final message — maybe the final message I give you from this podium — is that please, for your own safety, for that of your family, get your updated COVID-19 shot as soon as you're eligible to protect yourself, your family and your community" pic.twitter.com/Kaw25iKb7b
— Donald Trump 2024 (@donald2024maga) November 22, 2022

Jedním z důvodů, proč Fauci nechce odpovídat na otázky o původu Covid-19, je pravděpodobně skutečnost, že NIAID, kterou vede, předala finanční prostředky Alianci EcoHealth, která zkoumala koronaviry z netopýrů ve Wu-chanu. Šlo o výzkum „zisku funkce“, který je široce kontroverzní a zjevně zašel dále ve spolupráci s čínskou armádou.  Je to důvod, proč se k tomu Fauci nechce vyjádřit?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Fauci odmítl na tiskové konferenci odpovídat na otázky o původu Covidu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden