Sorry, ale za tohle může Západ …
RSS

Sorry, ale za tohle může Západ …

Když někdo namítne, že pokud jsou v pořádku duhové pásky a poklekávání pro Black Lives Matter, tak jsou v pořádku i politické projevy jiných národů a kultur, takže není důvod zamezovat tomu, aby např. muslimské státy demonstrovaly podporu Palestině proti Izraeli, Rusko zetkařilo, Turecko provokovalo Kurdy, Indie Pákistánce atd., ozvou se naši liberální přátelé se svým kolovrátkovým : ALE LGBT NENÍ POLITIKA, TO JSOU LIDSKÁ PRÁVA.
Takový malý detail je, že většina světa si to nemyslí.  Vezměme si deset zemí s největším počtem obyvatel:
1. Čína – homosexualita tolerována v případě, že není veřejně demonstrována, cenzurní opatření proti „propagaci denegerativních životních stylů“, zostřování v posledních letech v důsledku „západních vlivů“.
2. Indie – homosexualita dekriminalizována v roce 2018. Homosexuálové nadále čelí diskriminaci od státních orgánů, nesmí sloužit v armádě, manželství je samozřejmě svazek mezi mužem a ženou atd.
3. USA – výspa LGBT práv
4. Indonésie – homosexualita  de facto  trestná, používají se zákony proti veřejné zvrhlosti a pornografii, v provincii Aceh trestná, uplatňuje se islámské právo, homosexuálové veřejně bičováni.
5. Pákistán – homosexualita trestná, hrozí až doživotí.
6. Brazílie – dejme tomu západní přístup
7. Nigérie – homosexualita trestná, koloniální zákony v posledních letech opakovaně zpřísňovány za souhlasu celé politické scény, hrozí trest až 14 let ve vězení v převážně křesťanské části, v islámské části pak trest smrti.
8. Bangladéš – homosexualita trestná, hrozí až doživotí v pracovním táboře.
9. Rusko – homosexualita legální, neformální diskriminace a zákony proti propagaci mezi mladistvými (a brzy zřejmě již celou populací).
10. Mexiko – dejme tomu západní přístup
A teď si představte, že máte globální fotbalovou asociaci, kde jsou úplně všechny země… Na jakém základě si představujete, že v ní prosadíte, že LGBT jsou lidská práva, takže za ně se může veřejně demonstrovat, zatímco Turci nemohou demonstrovat podporu okupaci severní Sýrie?
Od toho byla právě povinnost politické neutrality. Chránila všechny.
A byl to Západ, kdo ji porušil.

Konzervativní noviny
The post Sorry, ale za tohle může Západ … first appeared on .


Nejčtenější za týden