Další skandál s vakcínami: Švédsko a některé další země EU nelegálně očkovaly necertifikované šarže
RSS

Další skandál s vakcínami: Švédsko a některé další země EU nelegálně očkovaly necertifikované šarže

Zatímco některé země pozastavují očkování lidí produktivního věku a v dalších dochází k soudům , jiné země se stále snaží  zavděčit Big Pharmě a vehementně nutí genové injekce lidem, kterým jejich aplikace škodí víc, než samotný Covid.
EU nyní přemýšlí, jak zcenzurovat ty informace, které nejsou v souladu s propagandou, i když jsou pravdivé. Třeba i ty, které vzešly přímo z EU od jedné ze zástupkyň firmy Pfizer, která přiznala, že od začátku vlastně věděli, že aplikace jejich injekcí nezajistí bezinfekčnost.  Údajně to vůbec netestovali.
A to nás propagandisté z mainstreamu, politici i rádoby odborníci přesvědčovali o tom, že tyto báječné přípravky jsou dlouhá léta testované, prověřené, ale také o tom, že zajistí stádní imunitu.
Mimochodem také tvrdili, že pokud si je aplikují děti, zachrání tím své babičky. Ano, tyto jasné dezinformace nám dávala údajně „důvěryhodná“ média, rádoby odborníci a politici. A samozřejmě i stejně „důveryhodná“ EU, která ještě na základě oné lži o bezinfekčnosti vydala covid pasy.
Tento nedávný skandál, kdy i Pfizer ústy své zástupkyně, grilované covidovým výborem v EP, musel přiznat, že injekce bezinfekčnost nezajistí, rozhodně není skandálem prvním a ani posledním. Nyní se zjistilo, že mnohé takzvané „vakcíny“, které byly aplikované na území EU, neměly potřebný certifikát.
Aby mohly být vakcíny aplikovány, je potřeba tzv. certifikát GMZ. Ten zajišťuje, že výrobní zařízení a procesy splňují přísné bezpečnostní požadavky. Nyní se ukázalo, že zařízení v německém Mainzu (Biontech) a v USA vyráběly šarže vakcín, aniž by měly certifikát. Bezpečnostní kontrola odhalila 117 nedostatků, z nichž tři byly závažné. Přesto více než 5 milionů těchto „vakcín“ bylo podáno lidem.
Problémem velkého celosvětového cirkusu s očkováním proti covidu není pouze proklamovaný účinek a bezpečnost produktů. I za předpokladu, že by tyto „vakcíny“ fungovaly a nabízely lidem určitou formu ochrany, existuje v oficiálním příběhu řada nesrovnalostí.
Jde například o samotný transportní a chladící řetězec extrémně  zranitelných produktů mRNA. Ale i když byly vždy tyto požadavky důsledně dodržovány, je tu další problém: zajištění kvality výroby v závodech, které musely pod vysokým tlakem vyrobit miliardy kusů ve velmi krátké době.  Nyní existuje senzační  výzkumná práce Epochtimes Sweden .
Nikdo neví a evidentně nikdo vědět nechce, zda „vakcíny“ nakonec obsahují deklarované látky v deklarovaných množstvích a ve stejné kvalitě. Na začátku pandemického cirkusu zkoumali vědci z německé univerzity v Ulmu kvalitu a obsah  AstraZeneky a zjistili, že vakcíny obsahují mimořádné množství cizorodých látek , které tam vůbec nepatřily. 
V nejlepším případě by to znamenalo problémy s kvalitou při výrobě. Ale kolem tohoto problému se – podobně jako kolem mnoha jiných, které se týkají takzvaných „vakcín“ – víceméně mlčelo.
Jako kvazináboženská mantra bylo nařízeno věřit v bezpečnost a kvalitu údajně „ověřených“ produktů. Ve skutečnosti je to jako rychlé antigenní testy , které byly v poslední době předmětem masivní kritiky: neexistuje žádný test, vše je založeno na slepé důvěře.
Je důležité mít na paměti, že tyto produkty byly nejen široce podávány většině dospělých,  ale nyní jsou tyto látky také injekčně aplikovány do těla malých dětí.  Znovu a znovu umírají lidé všech věkových kategorií „náhle a nečekaně“. Systém popírá spojení s „vakcínou“, ale také odmítá kontrolovat kvalitu produktů.
Ve Švédsku byla nyní vysledována cesta „vakcín“ od výroby k pacientovi a porovnána s lékařským právem platným v EU. Více než 300 000 dávek, které byly ve Švédsku skutečně očkovány , nemělo potřebné certifikáty . Žádný přípravek z dotčených šarží neměl být uveden do oběhu – a už vůbec ne očkován. Ale celý kontrolní a testovací řetězec, který byl až do roku 2020 u lékařských produktů stále považován za samozřejmost, selhal.
Certifikáty GMP jsou důkazem, že závod vyrábí zdravotnické produkty podle „správné výrobní praxe“ – tedy splňuje všechny požadavky na bezpečné a pečlivě vyrobené produkty.  V jednu chvíli na podzim 2020 problémové závody v Mainzu a Andoveru takové certifikáty neměly – a přesto se tam vyrobilo, prodalo a distribuovalo 33 šarží s 5,7 miliony dávek vakcíny.  Závod v Německu je závodem společnosti Biontech, v Andoveru závod společnosti Pfizer – a Rentschler Biopharma byla zapojena jako partnerská společnost.
V uvedených závodech byl tehdy proveden audit GMP. Tuto kontrolu zřejmě provedla Dánská léková agentura dne 20. listopadu 2020.  Experti uvedli 117 nedostatků, z nichž tři byly klasifikovány jako závažné.  O dva týdny později tyto šarže přesto získaly schválení GMP. Odborníci z oboru nad tím kroutí hlavou. Dva týdny by na odstranění zmíněných nedostatků nikdy nestačily.
Jedním z vážných nedostatků bylo například to, že množství mRNA ve vyrobených „vakcínách“ se významně lišilo od množství v klinické studii. Komerční „vakcíny“ obsahovaly méně mRNA než látky použité ve studii.
Společnost Biontech  během tohoto auditu neposkytla žádné informace o výrobním procesu a zajištění kvality , jak potvrdil i dánský testovací tým. Látka vyráběná Biontechem se nedala vůbec zkontrolovat.
Pokud by vše proběhlo správně, kladná zpráva GMP od EMA by měla požadovat výsledky z dalších výrobních šarží, údaje o bezpečnosti, účinnosti, stabilitě a opatření proti řadě dalších nedostatků.
Hedley Rees, hlavní konzultant a zakladatel společnosti Pharma Flow Ltd., řekl deníku The Epoch Times , že by bylo „zcela nemožné“, aby byly nedostatky v tuto chvíli napraveny.  Také vyřešení nebo nárokování takového jednání by nikdy nestačilo. Regulační orgán měl provést další audit, aby potvrdil vhodnost zařízení a výrobních procesů.
Třetí výše uvedené výrobní zařízení společnosti Rentschler Biopharma obdrželo schválení GMP pro produkty mRNA teprve 26. února 2021. Vakcíny vyrobené v něm před tímto datem nemusí mít potřebné schválení GMP, totéž platí pro všechny šarže, které byly vyrobeny ve výše zmíněných továrnách Biontech a Pfizer.
Zatímco zpráva Epoch Times se týká pouze Švédska, je samozřejmé, že právní základy se vztahují na kteroukoli zemi EU.  Produkty, které nemají certifikaci GMP, by nikdy neměly být očkovány, ale úřady je měly poslat zpět výrobci.
Postiženo není jen Švédsko, podle všeho nebyly vakcíny kontrolovány v žádné zemi EU .   V Německu v důsledku  toho probíhala otevřená korespondence  mezi odbornými chemiky a institutem Paula Ehrlicha, který byl odpovědný za testování. Po měsících se ukázalo, že ani tam nebylo nic testováno, ačkoli některé vakcíny vykazovaly zvláštní barvu, pruhy a cizorodé látky pouze při vizuální kontrole. 
Teprve po dlouhé době se PEI zeptal Pfizer/Biontech, jak lze kvalitu vakcín vůbec měřit. EMA svěřila švédským úřadům hlavní odpovědnost za kontrolu vakcín od společností Pfizer a Biontech pro celou EU. Ve Švédsku se však zodpovědní lidé dívali jiným směrem a ignorovali chybějící certifikáty – a látky tak mohly zaplavit evropský trh.






Všechny tyto problémy byly dobře známy, přesto EMA udělila 21. prosince 2020 podmínečné schválení „vakcíně“ Comirnaty společnosti Pfizer/Biontech – o týden později byly necertifikované „vakcíny“ aplikovány obyvatelům zemí EU.

Epoch Times poukazuje na to, že těchto 33 necertifikovaných šarží mělo ve Švédsku a dalších zemích za následek úmrtí a vážné vedlejší účinky, jak uvádí také databáze vedlejších účinků EMA.






 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Další skandál s vakcínami: Švédsko a některé další země EU nelegálně očkovaly necertifikované šarže se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden