Justin Trudeau lhal pod přísahou u výslechu stran zneužití pravomocí při nepřiměřeném zákroku vůči řidičům kamionů
RSS

Justin Trudeau lhal pod přísahou u výslechu stran zneužití pravomocí při nepřiměřeném zákroku vůči řidičům kamionů

V současné době jsme asi jednou z mála zemí západního světa, kde se nijak neřeší zločiny  covidismu. V USA, Kanadě, ale také asi v polovině evropských zemí se nyní tyto zločiny nějakým způsobem řeší. Žaloby jdou proti vládám, rádoby odborníkům, konkrétním politikům či zdravotnickým organizacím.
Nyní již existuje dostatek důkazů o tom, že vlády nekonaly z žádných pozitivních pohnutek, ale jen na základě instrukcí těch, kdo jsou nyní vyslýcháni v USA – v čele s Faucim, který byl tento týden také u výslechu, z něhož však, bohužel, žádné výstupy nejsou. V mnoha případech bylo jednání vlád a tzv. „odborníků“ podloženo korupcí a někde zřejmě i vydíráním.
Všechny vlády věděly, že jejich cílem je zničit ekonomiky a donutit co nejvíc obyvatel k aplikaci experimentálních genových injekcí, které žádnou stádní imunitu nezajistí. Vlády také vědomě lhaly, když tvrdily, že „očkovaný je bezinfekční“. Všechny tresty za porušení nesmyslných nařízení byly neoprávněné, včetně pokut, které se nyní v mnoha zemích postiženým lidem navrací.
U výslechu byl v pátek také kanadský premiér a Schwabova loutka Justin Trudeau, který je obviněn z nepřiměřeného zákroku proti protestujícím řidičům kamionů. Připomínám, že k protestům došlo poté, co Trudeau nařídil všem řidičům kamionů povinné covid očkování.
 Komise pro řidiče kamionů v Kanadě předložila svědectví nejvyšších Trudeauových úředníků z kanceláře tajné rady, kteří byli nuceni ospravedlnit, proč byly protesty konvoje řidičů kamionů označeny za „hrozbu pro národní bezpečnost“, což vyžadovalo uplatnění zákona o mimořádných událostech.
Právník zastupující řidiče kamionů, Brendan Miller, vyslýchal členy Trudeauova režimu kvůli bezprecedentnímu použití zákona o mimořádných událostech. Naprosto je ponížil.
Odhaduje se, že 50 000 kanadských řidičů kamionů cestovalo napříč Kanadou v obrovské karavaně protestující proti covidovým nařízením. Kanadská média se snažila protesty vykreslit jako ruskou propagandu.
Kanadský premiér Justin Trudeau využil své autoritářské vedení proti Kanaďanům, kteří se odvážili protestovat proti vládě, včetně zatčení dvou vůdců protestu kamioňáků v Ottawě.
Trudeau použil zákon o mimořádných událostech a využil téměř neomezené pravomoci k terorizování a obtěžování protestů konvojů kamionů.
Zatímco kanadský parlament původně hlasoval pro podporu Trudeauova bezprecedentního zneužití zákona o mimořádných událostech proti řidičům kamionů, byl nucen jej o několik dní později zrušit, pravděpodobně kvůli nedostatku podpory v Senátu.
V pátek se Justin Trudeau po šesti týdnech divadelních svědeckých výpovědí konečně objevil před komisí pro nouzové situace v oblasti veřejného pořádku.
Při počátečním výslechu Justin Trudeau obhajoval použití mimořádných pravomocí k ukončení „konvoje svobody“, který zablokoval hlavní město na začátku tohoto roku kvůli protiústavnímu nařízení očkovací povinnosti.
„Nebylo to tak, že by chtěli být jen slyšet. Chtěli, abychom je poslouchali,“ řekl   Trudeau nezávislé veřejné komisi, která zkoumala, jak vláda zneužila své pravomoci.
„Jsem absolutně, naprosto klidný a přesvědčený, že jsem se rozhodl správně, když jsem souhlasil s invokací,“ pokračoval.
Během vyšetřování Trudeau pod přísahou lhal, že neočkované lidi nenazval rasisty a misogyny.
„Nenadával jsem lidem, kteří nebyli očkovaní. Je rozdíl mezi lidmi, kteří váhají s očkováním z nejrůznějších důvodů, a lidmi, kteří záměrně šíří dezinformace, jež ohrožují život a zdraví jejich kanadských spoluobčanů. A mým zaměřením na každém kroku a primární odpovědností premiéra je udržet Kanaďany v bezpečí a naživu,“ řekl Trudeau.

Justin Trudeau, under oath:
“I did not call people who were unvaccinated [bad] names.” #POEC pic.twitter.com/LifrpsuQ0M
— The Real Andy Lee Show (@RealAndyLeeShow) November 25, 2022

Ale Trudeauovo prohlášení v televizním programu Noovo La Semaine des 4 Julie ze 16. září 2021 dokazuje opak.
„Ano, z této pandemie se dostaneme očkováním. Všichni známe lidi, kteří trochu váhají. Budeme se je i nadále snažit přesvědčit, ale jsou i lidé, kteří jsou ostře proti očkování. Jsou to extremisté, kteří nevěří ve vědu, jsou to často misogyni, také často rasisté. Je to malá skupina, která se stahuje, a my si musíme vybrat, pokud jde o vůdce, pokud jde o zemi. Tolerujeme tyto lidi? Nebo řekneme, hele, většina lidí v Quebecu – 80% – je očkována. Chceme se vrátit k věcem, které rádi děláme.“

Hmm…let's go to the videotape shall we. pic.twitter.com/eKAYkSK7Yw
— New World Odor (@hugh_mankind) November 25, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Justin Trudeau lhal pod přísahou u výslechu stran zneužití pravomocí při nepřiměřeném zákroku vůči řidičům kamionů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden