Bidenův gender-fluidní šéf jaderného úřadu obviněn z trestného činu krádeže
RSS

Bidenův gender-fluidní šéf jaderného úřadu obviněn z trestného činu krádeže

Vedoucí činitel Ministerstva energetiky vedoucí jaderný úřad byl obviněn z trestného činu krádeže, neboť na letišti v Minneapolis v září ukradl zavazadlo a krátce nato byl postaven mimo službu.
Tento gender-fluidní jaderný expert vedoucí jaderný úřad, který v roce 2015 hájil webovou stránku gay prostituce nezletilých „Rentboy.com“ (Kluk k pronajmutí), údajně 16. září ze zavazadlového karuselu na letišti Minneapolis St. Paul Airport ukradl kufřík značky Vera Bradley v hodnotě 2 325 $, hlásí Fox News s odkazem na trestní žalobu podanou ke státnímu soudu v Minnesotě 16. října.
Podle soudní žaloby ukazuje video z dohledové kamery, jak Brinton před odchodem z letiště to zavazadlo odebírá a pak mu mění visačku k identifikaci vlastníka. Brinton byl pozorován, jak to zavazadlo pak používal během nejméně dvou dalších cest do Washingtonu DC – 18. září a 9. října.
Když 9. října Brintonovi volal policejní vyšetřovatel, aby se ho na to zeptal, tak Brinton potvrdil, že ten kufřík pořád má, prohlašoval ale, že je jeho.
„Jestli jsem si vzal špatný kufr, tak ho rád vrátím, ale nemám žádné šaty jiného člověka,“ říkal Brinton vyšetřovateli s dodatkem: „Když jsem ten kufr otevřel, tak to byly moje šaty.“
O dvě hodiny později Brinton zavolal zpátky a omluvil se, že nebyl „úplně upřímný“, s dodatkem, že odnesení nesprávného kufru bylo chybou, protože byl unavený.
„OBŽALOVANÝ řekl, že když v hotelu kufr otevřel, tak si uvědomil, že to není jeho,“ uvádí se v soudní žalobě. „OBŽALOVANÝ znervózněl, že by si lidé mohli myslet, že ten kufr ukradl on, a nevěděl, co dělat. OBŽALOVANÝ uvedl, že ty šaty z onoho kufru nechal v šuplících toho hotelového pokoje.“
Brinton byl nakonec obviněn z trestného činu krádeže movitého majetku, aniž by se přiznal, tj. jde o obvinění, které by mohlo vést k pětiletému vězení, k 10 000 $ pokuty nebo k obojímu.
První o tomto obvinění Brintona v pondělí referoval v Minnesotě sídlící mediální kanál Alpha News.
Brinton byl před měsícem postaven mimo službu a počátkem tohoto měsíce byl jmenován jiný činitel, aby jej ve vedení jaderného úřadu dočasně nahradil, uvádí Exchange Monitor, který sleduje vládní funkce. Ministerstvo energetiky v té době nevysvětlilo, proč byl Brinton suspendován. – Fox News
Nezdá se vám, že by Brinton mohl do svého profilu přidat i ‚klepto‘?
BY TYLER DURDEN
TUESDAY, NOV 29, 2022 – 04:00 AM
Zdroj: https://www.zerohedge.com/political/bidens-gender-fluid-nuclear-official-charged-felony-theft-after-lying-cops


Nejčtenější za týden