Krevní banky neočkovaných? Roste hnutí za tzv. čisté transfuze
RSS

Krevní banky neočkovaných? Roste hnutí za tzv. čisté transfuze

Švýcarský naturopat George Della Pietra zahájil novou službu „SafeBlood Donation“, která poskytuje čistou, neočkovanou krev pro pacienty potřebující transfuzi. (Foto: Flickr)







Vzhledem k tomu, že obecná nabídka krve je nyní znečištěna „plně očkovanou“ krví s chemickým obsahem bílkovin, poptávka po čisté krvi prudce stoupá. Pietra v tom zřejmě viděla skvělou příležitost, jak poskytovat čistou krev, po které je nyní větší poptávka než kdy jindy.



Pietra nazývá kampaň masové injekční aplikace koronaviru Wuhan (Covid-19) „zločinem století“ a domnívá se, že injekce covidů s messengerovou RNA (mRNA) „kontaminují“ krev a ničí imunitní systém.



Pokud neočkovaná osoba dostane transfuzi krve obsahující mRNA, proteiny hrotu a cokoli dalšího, co je v těchto lahvičkách obsaženo, může být také kontaminována, proto přišel se službou Bezpečné dárcovství krve.




Izraelský snímek přináší svědectví lidí, kteří mají vedlejší účinky po očkování
Korporacemi ovládaná média se Pietrovi vysmívají a zároveň ho obviňují z pseudovědy, ale faktem zůstává, že po čisté krvi je stále větší poptávka, protože tu zkaženou nikdo nechce. (Související: Vzpomínáte si, jak byl Americký červený kříž přistižen při míchání očkované krve s neočkovanou?).



„Dostávám stovky e-mailů s dotazem: ‚Máte krev [k dispozici], protože mě za tři týdny čeká operace,'“ cituje Pietra.



„Chceme být platformou pro lidi, kteří chtějí mít svobodnou volbu dárců krve. Ať už si myslí, že se děje nějaká skutečná konspirační teorie, že se [děje] Nový světový řád, nebo prostě jen řeknou ‚prostě to nechci‘, ať už z jakéhokoli důvodu.“



V době po operaci Warp Speed je mít čistou, neočkovanou krev považováno za něco výjimečného. Vzhledem k tomu, že neočkovaných je zřejmě menšina, relativní vzácnost této čisté, neočkované krve jí potenciálně dává vyšší cenu.




Výsledky analýzy po očkování a porovnání sraženiny s lidskou krví. Bylo zjištěno cosi podivného
Všude na sociálních sítích se takzvaní „čistokrevní“ rozplývají nad tím, jak má krev bez očkování velkou cenu. Totéž platí pro sperma neočkovaných mužů, které by se podle některých mohlo stát „dalším Bitcoinem“.



Je zvrácené přemýšlet o tom všem v peněžních termínech, ale taková je povaha světa krotkého kapitalismu, kde je třeba zpeněžit každý detail lidského života, aby se naplnila nenasytná chamtivost světa, který se úplně zbláznil.



V tuto chvíli má organizace SafeBlood Donation členy nejméně v 16 zemích, kde je cílem zřídit krevní banky, které by svým členům poskytovaly neočkovanou plazmu. V plánu je také vyvíjet tlak na další nemocnice a zdravotnické úřady, aby umožnily „cílené dárcovství“ specificky neočkované krve v tradičních centrech pro dárce krve.



„Zdravotnické úřady povolují cílené dárcovství pouze ve specifických situacích, kdy je to z lékařského hlediska nezbytné, například pro získání vzácné krevní skupiny, ale stále častější žádosti o „neočkovanou“ krev odmítají z etických a lékařských důvodů,“ uvedla jedna z médií.




Švýcarský toxikolog ukázal na mikroskopu, jak se liší krev očkované a neočkované osoby
Důvodem, proč SafeBlood Donation naráží na určité potíže, je skutečnost, že všechny „oficiální“ zdroje, včetně amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), trvají na tom, že mezi očkovanou a neočkovanou krví není žádný rozdíl.



Očekává se, že současný systém nebude vyhovovat tomu, o co se SafeBlood Donation a její členové snaží, takže nevyhnutelným výsledkem bude vytvoření zcela nové infrastruktury pro dárcovství krve, kde bude povolena pouze čistá krev.



„Nikdy jsem takovou krev neviděl,“ říká Pietra o anomáliích, které pozoroval při zkoumání plně odebrané krve a které ho přiměly k tomu, aby SafeBlood Donation vůbec založil.



„To byl, upřímně řečeno, hlavní důvod, proč jsem celou věc založil, protože když jsem to viděl, byl jsem tak zděšený.“



Zdroj: vice.com




Znepokojující objev německých lékařů. Takto vypadá krev po Covid-19 vakcínách
Článek Krevní banky neočkovaných? Roste hnutí za tzv. čisté transfuze se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden