„Anthony Fauci má na svědomí 7 milionů mrtvých, z toho se nedostane,“ říká senátor Rand Paul (video)
RSS

„Anthony Fauci má na svědomí 7 milionů mrtvých, z toho se nedostane,“ říká senátor Rand Paul (video)

Jak již víte, tak „doktor smrt“ Anthony Fauci, podle jehož instrukcí jednaly minulé dva roky loutky ve vládách po celém světě, byl nedávno v USA předvolán k výslechu a to jednak ve věci jím zaváděné cenzury, ale také ohledně objasnění jeho úlohy na výzkumu koronavirů v laboratořích ve Wu-chanu.
Jisté je, že jeho činy nikdy nebudou dostatečně potrestány a většina z jeho loutek unikne trestu úplně.
Americký senátor Rand Paul řekl, že významný imunolog Anthony Fauci je přímo zodpovědný za financování nebezpečného výzkumu, který vedl k milionům úmrtí. „Z toho se nedostane,“ zdůraznil Paul.
V rozhovoru pro Fox News senátor řekl, že Fauci udělal obrovskou chybu, když financoval výzkum zisků z funkce v Číně. „Imunolog financoval výzkum, který jim umožnil vytvořit superviry, které s největší pravděpodobností unikly a způsobily sedm milionů úmrtí,“ řekl Paul.
„To je jako nařídit zabíjení milionů lidí,“ argumentoval senátor.

Tato prohlášení učinil po rozhovoru, který Fauci poskytl Washington Post, ve kterém byl zobrazen jako „hrdina“, hrál roli oběti a tvrdil, že neudělal nic špatného.
„Poslední dva roky za sebou zahlazoval stopy, ale přistihli jsme ho při činu a on se z toho nedostane,“ varoval Paul.
Senátor bojuje i proti povinnému očkování vojáků. „Je vědeckým faktem, že vakcína nebrání tomu, abyste se nakazili, nebrání  v přenosu viru a neexistuje žádný jasný důkaz, že snižuje riziko vážného onemocnění nebo hospitalizace u mladých lidí.“
„Armáda se tak ‚probudila‘ a požadují, abyste si vzali vakcínu, kterou nepotřebujete. Něco se tedy musí změnit,“ řekl Paul.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek „Anthony Fauci má na svědomí 7 milionů mrtvých, z toho se nedostane,“ říká senátor Rand Paul (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden