Lékař varuje: Po očkování může přejít mRNA z očkovaných na neočkované i po delší době (video)
RSS

Lékař varuje: Po očkování může přejít mRNA z očkovaných na neočkované i po delší době (video)

Již delší dobu se ukazuje, že skutečně může dojít k přenesení mRNA z očkovaných na neočkované. Ostatně, tomuto faktu odpovídají i informace v odtajněných částech studie Pfizeru. Nejde tedy o nijak neznámou informaci, nicméně dlouho se nevědělo, zda jde o proces trvalý – tedy zda je očkovaný „nakažlivý“ nastálo  nebo jen po nějakou dobu.
Lékař, který se již dlouho touto problematikou přenosu mRNA z očkovaných  na neočkované zabývá, nyní varuje, že doba, po kterou jsou očkovaní „nakažliví“ je zřejmě delší než se původně předpokládalo.
Zakladatelka Action4Canada Tanya Gaw se v  rozhovoru zeptala kardiologa a internisty Petera McCullougha, jaká jsou rizika pro neočkované pokud jsou v kontaktu s očkovanými.
„Zdá se, že mRNA je přenesena z očkovaných na neočkované,“ řekl lékař s odkazem na nedávnou studii, která to potvrzuje . mRNA zůstává v krvi nejméně dva týdny po očkování a pravděpodobně mnohem déle.
Další studie ukazuje, že mRNA zůstává v lymfatických uzlinách očkovaných lidí po celé měsíce. „Vypadá to, že tělo to nemůže vyloučit,“ řekl McCullough.


„Nejvíce znepokojující je, že studie ukazuje, že mRNA je přítomna i v mléku kojících žen, které se nechaly očkovat během těhotenství nebo po něm,“ řekl lékař.
Můžete vakcínu užít neúmyslně prostřednictvím intimního kontaktu, například líbáním nebo sexem, nebo kojením? McCullough odpovídá: „Zdá se, že odpověď je ‚ano‘.“
„Nikdo neví, jak dlouho budete muset čekat, než bude bezpečné mít znovu fyzický kontakt s očkovanou osobou. Zdá se, že mRNA vakcíny zůstávají trvale v těle,“ varoval. To platí i pro spike protein. „To je velmi znepokojující.“
Zpočátku McCullough radil lidem, aby se nelíbali nebo neměli sex s očkovanou osobou po dobu nejméně 30 dnů. Nyní radí lidem, aby počkali 90 dní nebo více.
Lékař řekl, že po každé injekci se mRNA hromadí v těle, což se nezdá, že by se ho mohlo zbavit.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Lékař varuje: Po očkování může přejít mRNA z očkovaných na neočkované i po delší době (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden