Katarský imám o mírumilovném islámu: „Bezvěrce zabijeme jen pokud nekonvertují a odmítnou platit džizju“ (video)
RSS

Katarský imám o mírumilovném islámu: „Bezvěrce zabijeme jen pokud nekonvertují a odmítnou platit džizju“ (video)

Ti, kdo organizují islamizaci Evropy, moc dobře ví, jakým způsobem funguje tato ideologie, která má za cíl všesvětové zavedení práva šaría. Džihád probíhá všude stejně – momentálně to pociťují zejména v několika zemích v Africe a v Indii.
Tedy dovozem muslimů, jejich dalším množením a časem převzetím země budou logicky vyvolány občanské války – to v případě, že lid nebude až tak „zpracovaný“, že by se dobrovolně podřídil, většinově konvertoval a zbytek by platil povinnou daň podřadného bezvěrce.
Žádná třetí možnost totiž není a například pro různé LGBTQI neexistují ani ony dvě uvedené možnosti. Ti mají osud dán Koránem předem, jak jste mohli vidět již zde.
Profesor islámských studií na Katarské univerzitě, Dr. Shafi Al-Hajri, se pokusil vyvrátit „islamofobní“ kritiky, kteří říkají, že islámská proselytizace (da’wa/dawah) a expanze je doprovázena masovým násilím. Upřesnil, že válka je pouze třetím a posledním krokem v šíření islámu. V rozhovoru s katarskou televizí Rayyan 25. listopadu řekl, že bezvěrci musí být nejprve „pozváni“ k islámu. Pokud „pozvání“ odmítnou, měli by být „požádáni“, aby zaplatili daň na ochranu džizju. Pokud odmítnou udělat i toto, teprve pak je třeba je zabít.
„Boj je třetí fází šíření da’wa. Za prvé, povoláme lidi k Alláhovi, a pokud to přijmou, pak budou mít stejné povinnosti a práva jako my. Pokud odmítnou konvertovat k islámu, pak musí zaplatit daň z hlavy džizju, kterou muslimové platit nemusí. Třetí fází je boj s nimi, pokud odmítnou zaplatit. Boj je proti těm, kteří odmítají da’wa. Ti, kteří odmítají konvertovat k islámu nebo platit daň z hlavy džizja, musí být zabiti“ řekl Dr. Al-Hajri podle přepisu poskytnutého MEMRI.

Džizja je daň, kterou platí nemuslimové jako daň na „ochranu“ muslimů, kteří ovládli dané území. Připomeňme, že hinduisté byli v době islámské nadvlády ponižováni muslimskými výběrčími džizji v Indii. Při placení džizji museli hinduisté sklopit oči, sklonit se a dokonce nechat muslimského úředníka, aby na ně plivl. Tak se dává  káfirům najevo jejich podřadnost.
Nezaplacení této daně znamená, že danému jedinci může být odebrán jeho majetek. On sám pak nemá jiné možnosti než se skrývat například v domě jiného nevěřícího, který platí džizju. Je-li však dopaden, může být zabit, zotročen nebo uvězněn.
Katar je stále pod palbou kritiky za řadu metod používaných ke konverzi návštěvníků k islámu během probíhajícího mistrovství světa ve fotbale. Mešita Katara Cultural Village v Dauhá, hlavním městě Kataru, se stala hotspotem pro obracení na víru nemuslimských návštěvníků.
V mešitě mnohojazyční kazatelé a kazatelky vysvětlují bezvěrcům islám. Návštěvníci jsou také vyzýváni, aby sledovali elektronické tabule o islámu, které jsou vystaveny ve 30 různých jazycích. Mezi návštěvníky jsou také distribuovány knihy, které hovoří o velikosti a důležitosti islámu.
Katarské ministerstvo pro Awaqf a islámské záležitosti také postavilo pavilon před místem konání Mistrovství světa ve fotbale 2022, kde se návštěvníci seznamují s islámem a jeho kázáními.
Nedávno bylo oznámeno, že radikální islámský kazatel Zakir Naik, který je hledán pro finanční podvody a další zločiny v Indii, dorazil do Kataru, aby kázal islám. Video z roku 2016, kde je vidět, jak konvertuje lidi k islámu v Kataru, se také stalo virálním.
Ve skutečnosti existuje další – tedy čtvrtá – přechodná fáze v procesu da’wa, kterou učený katarský profesor přehlédl. Tu již před lety poznali kašmírští hinduisté a v současné době se s nimi seznamují i v dalších částech islamizované Indie a do znační míry i afričtí křesťané.
Jsou jim „pokojně“ nabídnuty možnosti konvertovat nebo zemřít s přidanou „velkorysou“ nabídkou, že muži mohou odejít jinam, ale ženy musí zůstat, aby mohly být násilně konvertovány.
V Indii nyní řeší v médiích každodenní únosy dívek muslimy. Tyto dívky jsou znásilněny a násilně konvertovány, pokud se příliš vzpírají, jsou zabity. Do Indie se tato zvyklost donesla z Pákistánu, kde jsou takové případy na každodenním pořádku. V Indii se však zatím tyto násilné konverze řeší u soudu, což v Pákistánu nehrozí.
Možná si nyní říkáte, že v článku jde o Asii, případně Afriku. Jenže totéž se chystá pro Evropu a v zemích jako Francie, Švédsko, Německo, Belgie nebo Rakousko již není otázka zda k tomuto scénáři dojde, ale kdy. Další miliony džihádistů se chystají do Evropy, statisíce jsou aktuálně na cestě. A EU koná maximum pro to, aby tyto procesy urychlila.
Zdá se tedy, že Evropa totéž zažije již velmi brzy. Ostatně, nezapomeňte, že většinu evropských mešit financuje právě Katar spolu se Saúdskou Arábií a Tureckem…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Katarský imám o mírumilovném islámu: „Bezvěrce zabijeme jen pokud nekonvertují a odmítnou platit džizju“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden