Kanada: Paralympionička odsoudila vládu za to, že jí byla nabídnuta eutanázie
RSS

Kanada: Paralympionička odsoudila vládu za to, že jí byla nabídnuta eutanázie

Dalším důkazem o tom, že Kanada nabízí eutanázii i lidem, kteří o ni vůbec nestojí, je paralympionička, které byl tento zákrok nabídnut, aniž by o to ona sama požádala. Nikdy o eutanázii neuvažovala a i přes postižení je její život mnohem aktivnější než je tomu u nejednoho zcela zdravého člověka.
Tématu eutanazie, které nyní konkrétně Kanada nabízí již pro téměř kohokoli, jsem se tu věnovala v několika článcích, které mají ukázat, kam až dokáže zvrácený systém zajít. I proto nelze podpořit zákon, který by eutanazii umožňoval, neboť je více než pravděpodobné, že tak daleko jako v Kanadě, kterou vede pilný žák Klause Schwaba, to dřív či později zajde všude, kde eutanázii povolí.
Invalidní veteránka z Kanady odsoudila svou vládu za to, že jí nabídla eutanazii, když byla frustrovaná zpožděním při instalaci výtahu pro invalidní vozíky ve svém domě.
Desátnice armády ve výslužbě Christine Gauthierová, bývalá paralympionička, ve čtvrtek v parlamentu vypověděla, že pracovník kanadských veteránů (VAC) jí učinil nabídku asistované sebevraždy.
Po letech frustrujících průtahů při vyřizování zřízení výtahu v jejím domě Gauthierová říká, že jí pracovník, který se případu věnuje, řekl: „Madam, pokud jste opravdu tak zoufalá, můžeme vám poskytnout lékařskou pomoc při umírání.“
„Tak nějak jsem si říkala, jak je možné, že mi můžete nabídnout injekci, abych zemřela, ale nemůžete mi dát nástroje, které potřebuji k životu,“ řekla.
Program eutanazie začal v Kanadě v roce 2016 s asi 1 000 mrtvými a postupně se zvýšil na 10 000 lidí v roce 2021. Mezitím se kanadský usmrcovací byznys vzepřel trendu a snaží se propagovat sebevraždu jako součást životního stylu a populární kultury liberální země, často jako způsob, jak ukázat, jak „woke“ společnost je.
Módní gigant La Maison Simons nedávno upoutal pozornost reklamou nazvanou All is Beauty, ve které byla sebevražda oslavována jako „krásný“ způsob, jak zemřít, když se cítíte špatně.
Film je součástí příprav na legislativní změny premiéra Trudeaua v roce 2023, kdy již budou mít možnost spáchat sebevraždu i duševně nemocní nebo chudí. Jedná se o nejnovější liberalizaci zákona, který byl již v roce 2021 rozšířen i na osoby s „tělesným postižením“.
Trudeauova neustálá liberalizace programu eutanazie však přitahuje pozornost a kritiku, a to nejen v zahraničí, ale také v liberální Kanadě, kde někteří tvrdí, že začíná zacházet příliš daleko.
Nejméně v pěti případech bylo zjištěno, že eutanazie byla nabídnuta kanadským válečným veteránům, což bylo považováno za obzvláště znepokojující.
Justin Trudeau tvrdí, že nyní dohlédne na to, aby nebyla tato nabídka nadále tak často směřována k veteránům, nicméně trvá na tom, že eutanazie by měla být nabízena duševně nemocným. Zákon však mohou využít i chudí a od roku 2021 jej mohou využít i tělesně postižení. Eutanazie bude také zpřístupněna dětem od 12 let.
Zákon by měl vstoupit v platnost v březnu 2023.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Kanada: Paralympionička odsoudila vládu za to, že jí byla nabídnuta eutanázie se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden