Patolog upozorňuje, že placenty některých žen jsou zvápenatělé a obsahují spike protein (video)
RSS

Patolog upozorňuje, že placenty některých žen jsou zvápenatělé a obsahují spike protein (video)

Americký patolog Ryan Cole dostává z celé země placenty, které jsou zvápenatělé, obsahují spike protein nebo jsou zanícené.
V  podcastu Zeptejte se Dr. Drew , zvedl balíček obsahující placentu, kterou poslala sestra z nemocnice. Placenta pochází z těla ženy, která byla v osmém měsíci těhotenství a genové injekce si nechala aplikovat, aby si udržela práci. Konečný výsledek: smrt plodu.

Cole také mluví s mnoha onkology a radiology, kteří se obávají rychle rostoucího počtu rakovin u lidí ve věku mezi 20 – 40 lety.
Patologovi také zavolal porodník, který mu řekl, že vidí více případů leiomyosarkomů ve vaginálním kanálu a děloze než kdy předtím. „Pracuje ve státě s vysokou proočkovaností,“ vysvětlil Cole.
Již v počátcích očkovací kampaně mluvil o strašlivých vedlejších účincích vakcín mRNA a radil lidem, aby se rozhodli pro alternativní léčbu covidu. Lékař se musel několikrát zodpovídat lékařské disciplinární komisi.
Také viděl a vyfotografoval obrovské krevní sraženiny. Jeho rada pro lidi poškozené genovou injekcí: „Zažalujte svého lékaře.“
Nejen dr. Ryan Cole z videa výše, ale také dr. Malone či Vanden Bosche budou již brzy na turné po Rakousku a Německu, kde si s nimi máte možnost popovídat i vy – umíte-li anglicky.
Program turné:

Počet účastníků je omezen; Registrace (německy nebo anglicky) probíhá prostřednictvím následující e-mailové adresy: resilienz.tour@gmail.com
Vstupné je dobrovolné a můžete jej zaplatit až v místě.
Více o summitu najdete zde .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Patolog upozorňuje, že placenty některých žen jsou zvápenatělé a obsahují spike protein (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden