V dětském filmu z produkce Disney se objevil nápis: „Milujeme tě, satane“ (video)
RSS

V dětském filmu z produkce Disney se objevil nápis: „Milujeme tě, satane“ (video)

Od zatčení a podivné smrti Epsteina se stále častěji objevují důkazy, že nejvyšší vládnoucí elity se přidávají do pedofilních kruhů a v pozadí se hovoří také o různých kultech, které jsou s dětmi prováděny. To ostatně nedávno ve výpovědi potvrdila i jedna z obětí pedofilní belgické sekty, k níž náleželo i mnoho hlavounů.
Snaha podsouvat pedofilii jako něco normálního je tedy stále častěji patrná – naposledy jsme to mohli vidět na případu firmy Balenciaga , kdy byla do skandálu zapletena i mnohem známější firma Adidas či aukční síň Christie’s .
Pedofilii (ruku v ruce s LGBTQI) má zřejmě podpořit i organizování tzv. Drag Queen akcí, na nichž se transky mazlí s malými dětmi. Tyto akce jsou již dlouho organizované v USA a zhruba poslední dva roky se také šíří „ pokrokovou “ Evropou .
Nyní se objevil nový skandál, od něhož je namočena Disney+, tedy společnost, která se již před časem zavázala, že bude ve svých filmech uvádět více LGBTQI , což ji stálo sledovanost i peníze. I když výrazný pokles tržeb záhy následovala výměna vedení , nezdá se, že by se společnost příliš poučila. Kdo asi nechá dítě koukat na televizní kanál či film z provenience společnosti, která propaguje satanismus??
Po zveřejnění nové vánoční série od Disneyho se strhl povyk. Ukazuje děti, jak drží dopisní obálky, na kterých se na obrazovce objeví text ‚We Love You Satan‘.
Týká se série Santa Clauses, spin-off populárních filmů Tima Allena od Disney +. Každé dítě zvedne dopis, na kterém by měl být viditelný text „Milujeme tě, Santo“ (We love you, Santa), ale některé děti jsou na „špatném“ místě.

 
Tento podivný „omyl“ se ve filmu objevil poté, co se nedávno ukázalo, že návrháři spojení s módním domem Balenciaga propagují satanismus při podivném focení, které sexualizovalo děti. Média tvrdila, že jde o ‚konspirační teorii‘, ale módní dům se nakonec omluvil.
Nedávno byli na Floridě zatčeni čtyři zaměstnanci Disney a bývalý soudce  za obchodování s lidmi. Jeden ze zaměstnanců údajně posílal sexuálně sugestivní zprávy policistovi, který se vydával za teenagera.
I když se může na první pohled zdát, že se jedná o náhodnou záměnu dětí, tak o tomto vysvětlení lze pochybovat. Pomineme-li fakt, že hned tři děti by si musely zmýlit svoji pozici, tak na druhé straně na natáčení přece dohlíží celý štáb a i při samotném následném zpracování filmu si toho musel někdo všimnout dřív, než se dostal film do distribuce…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V dětském filmu z produkce Disney se objevil nápis: „Milujeme tě, satane“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden